👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Moje miasto, no i chamstwo też lubelskie. Debil a Avensisa to nie jedyna osoba która nie zna się na znakach. Po komentarzach widze, że jest sporo ananasów. Musi zająć skrajny pas, to chyba oczywiste.
kolesia, który to zaprojektował - na pal i postawić skubańca na tym środkowym
kierujący czyli ten co nagrywa, właśnie rozumie stał na lewo skręcie wiec powinien skręcać w lewo, a avensis był na lewo lub prosto wiec mógł wybrac
Z kierowcy Avensisa niezły dzban. Gdyby nagrywający co zmianę świateł trafiał takiego, to jeździłby po rondzie w kółko i nigdy nie zjechał. Ale cóż,.. Tak to jest jak się prawko dostaje po przejechaniu od remizy do kościoła i nie rozjechaniu żadnej kury.
spider812 napisał/a:
kierujący czyli ten co nagrywa, właśnie rozumie stał na lewo skręcie wiec powinien skręcać w lewo, a avensis był na lewo lub prosto wiec mógł wybrac
Kolejny dzban.
spider812 napisał/a:
On chce jechać prosto po skręceniu w lewo(czyli po tym manewrze który właśnie wykonał) a awensis zablokował mu ta możliwość bo wpycha się na jego pas. Niby sprawa banalnie prosta a jednak tyłu kretynow jest co nie ogarnia.

Przeraża mnie to, że w komentarzach jest tyle sprzecznych zdań. Mam nadzieję, że są to osoby, które jeszcze nie posiadają uprawnień do jazdy samochodem.

Miałem podobną sytuację w Łodzi pod wiaduktem Włókniarzy-Mickiewicza. Odpuściłem sobie, babie nie wytłumaczysz...
Jestem przerażony poziomem "znawców przepisów prawa drogowego"(chodzi o tych, którzy bronią tego idiotę w Toyocie Avensis) na sadisticu...
Nagrywający ma rację. Codziennie jeżdżę tamtędy do pracy i bardzo często zdarzają się takie sytuacje. Swoją drogą, jak w Krakowie ktoś nie jeździ na pamięć to może mieć poważny kłopot co do rozczytania dużej ilości skrzyżowań.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie