Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Machut01 2024-11-10, 14:52 18
Folur napisał/a:

to samo z bąbelkami wsadzanymi do wózka z buciorami i nie mówię o miejscu przeznaczonym do tego w nim, ale tam gdzie wkłada się żywność

Ostatnio właśnie baba trzymała kaszojada, poszła po coś do regału i bachor się zj🤬 z koszyka na podłogę xd W zasadzie byłem na tyle blisko, że mogłem go złapać, ale darł p🤬dę na cały sklep to stwierdziłem c🤬j z nim, niech ginie no i p🤬lnął na dekiel
Zgłoś
sothis 2024-11-10, 14:59 11
Szkoda pieska. Wbrew pozorom te małe szczuropodpbne k🤬idłaki są całkiem fajnymi zwierzątkami. Tylko większość trafia do zj🤬ych debilek szukających maskotki. No to tresura jest taka jak widać.
Ten sam typ co zj🤬e mamusie ze sp🤬olonymi przez nie bombelkami.
Zgłoś
Pawehan 2024-11-10, 15:08 2
Tutaj w koszyku już siedzi, miał być na obiad kurczak
Zgłoś
smc 2024-11-10, 15:39
Fajna dupka. Idealny materiał na źonę!
Zgłoś
F................n 2024-11-10, 15:40 5
kingman napisał/a:

cukier pakowany jest po 10 kg

Przepraszam, to dwie zgrzewki
Zgłoś
MonkOfDoom 2024-11-10, 15:48 6
Suka z psem w wózku na jedzenie. Aż bym w ten wózek z kopa zaj🤬.
Zgłoś
Brsk3169 2024-11-10, 15:56 17
I te pozy tępej patusiary. Z daleka jebie szlaufem
Zgłoś
darek1234 2024-11-10, 15:57 1
Polska dla Polaków! - (chyba że dla debili też?)
Zgłoś
~Dostojny 2024-11-10, 16:00 1
darek1234 napisał/a:

Polska dla Polaków! - (chyba że dla debili też?)

Dla ciebie nie

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
darek1234 2024-11-10, 16:03 1
dżonyłojlker napisał/a:

Dla ciebie nie

Dzięki za komplement, choć twojej kacapSSkiej głowie przyświecał inny cel. Tak więc... Polska nie dla kacapów!
Zgłoś
~Dostojny 2024-11-10, 16:06 4
darek1234 napisał/a:

Dzięki za komplement, choć twojej kacapSSkiej głowie przyświecał inny cel. Tak więc... Polska nie dla kacapów!

Dokładnie tak, chodziło mi właśnie o to, że nie dla kacapów z zaporoża

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
zbynekmaslanka 2024-11-10, 16:13 6
Żeby nie było bardzo lubię zwierzęta, ale tak dla waszej wiadomości one mają pasożyty i jak z nimi przebywacie to jest duże prawdopodobieństwo że też możecie coś złapać. Słyszałem że jak się odrobacza psa to i przydałoby się czasami i siebie odrobaczyć
Zgłoś
paragon0 2024-11-10, 16:14 12
Poj🤬o ją xD Jak potrzebujesz trzymać swojego małego psa blisko siebie, to kup sobie p🤬loną torbę na ramie, a nie wkładasz kundla do PUBLICZNEGO koszyka na żywność. Ja sobie wyobrażam że ten pies chodził po błocie, kałużach, odchodach, a ona go do sklepowego koszyka >.> FUUUUJ
Zgłoś
Kmil69 2024-11-10, 16:23 1
A ja uważam osobiście, że typiara odj🤬a od bazy ale wejście z psem nikomu krzywdy nie robi pies po półkach nie lata i nie sra w każde możliwe pieczywo i sam miałem taką sytuację w biedronce gdzie ochroniarz się bał postawić bo by wypalał w dziurę. Więcej zajszczanych meneli się tam k🤬a przewija i do nich nie podejdą bo albo się boją albo brzydzą a taka k🤬a chodzi i maca wszystko zasranymi lub ojszczanymi rękoma i nikomu to nie wadzi 🙃

podpis użytkownika

"Nie dyskutuj z idiotą bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem..."
Zgłoś
~Velture 2024-11-10, 16:23

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie