Tępa c🤬a uderza panią z obslugi
podpis użytkownika
Koniec z wolnością na sadisticu. Ż__owski spisek.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja*bać p🤬dy zastępujące dzieci psami i kotami
Stare to jest. Nagranie ma jakieś min 7lat
A w PEPCO torby na psy po 30 ziko, jak za darmo. Można kupić i używać ale niestety....
saves napisał/a:
... Ludzie wkładają do koszyka żywność, a to k🤬iszcze pchlarza biegającego po gównach pakuje.
Tak samo to widzę jak rodzice wkładaja swoje pociechy do wózków sklepowych w Holandii- nie wiem jak w Polsce bo nie bywam.
dżonyłojlker napisał/a:
Dokładnie tak, chodziło mi właśnie o to, że nie dla kacapów z zaporoża
Masz u siebie za Uralem kacapów z Zaporoża? To pewnie twoja rodzina?
darek1234 napisał/a:
Masz u siebie za Uralem kacapów z Zaporoża? To pewnie twoja rodzina?
I dwa banderowskie psy na łańcuchu, jednego nazywam dmytro1234, a drugiego turboz🤬bek. Jak jestem nie w humorze, to nie daję im jeść i wtedy strasznie szczekają.
Zamiast 10 kg cukru wybrałbym butelkę oleju i wylał na tego szczura ,mimo że to nie jego wina tylko upośledzonej właścicielki.
Jak można obsranego kundla z łapami uj🤬ymi z uj wie czego wsadzić do kosza na żywność.
dżonyłojlker napisał/a:
I dwa banderowskie psy na łańcuchu, jednego nazywam dmytro1234, a drugiego turboz🤬bek. Jak jestem nie w humorze, to nie daję im jeść i wtedy strasznie szczekają.
A jak jesteś dobry to nawet sam zjesz. Brawo, kacapSSki geniuszu
Cyce byś klepał zwyrolu, bo powiedz, że nie.
Niestety. Trafiają się też poj🤬i ludzie.
Ale po jakiego grzyba ekspedientka się wpiernicza ? Ten stary grzyb cięciu powinien coś zrobić
FulTun napisał/a:
jedyne wyjście w tej sytuacji to jebnąć 12 kilową zgrzewkę cukru czy mąki jej do kosza ze słowami promocja.
Lepsze wyjście to jebnąć jej strzała na mordę, aż się nogami nakryje. Zrozumie co to znaczy konsekwencje.
saves napisał/a:
J🤬ego kundla niech sobie w p🤬dę schowa. Ludzie wkładają do koszyka żywność, a to k🤬iszcze pchlarza biegającego po gównach pakuje.
Z gównkami to samo. Ludzie w koszykach mają żywność a buractwo wkłada tam swoje bękarty z butami brudnymi od psiego gówna.
j🤬a tępa p🤬da psiecko do koszyka wsadziła i będzie p🤬lić "nie będę wykonywała czyichś poleceń, nie jestem jakimś pieskiem"... no ja p🤬le XDDD
FulTun napisał/a:
jedyne wyjście w tej sytuacji to jebnąć 12 kilową zgrzewkę cukru czy mąki jej do kosza ze słowami promocja.
Ale co pies winny? Że ma właścielke idiotkę