podpis użytkownika
Cześć. Szukam tutaj koleżanek i kolegów.podpis użytkownika
Cześć. Szukam tutaj koleżanek i kolegów.Pchlarz do uśpienia. Paniusia w drugiej kolejności.
Jest różnica pomiędzy „gówniakiem” który siedzi w wyznaczonym dla siebie miejscu, a pchlarzem, którego tam być nie powinno. Weź usuń konto i p🤬lnij się w łeb baranie.
Ale co pies winny? Że ma właścielke idiotkę
Kundla na smalec, a głupią p🤬dę na bruk.
podpis użytkownika
Podpis (max. 250 znaków):A ja uważam osobiście, że typiara odj🤬a od bazy ale wejście z psem nikomu krzywdy nie robi pies po półkach nie lata i nie sra w każde możliwe pieczywo i sam miałem taką sytuację w biedronce gdzie ochroniarz się bał postawić bo by wypalał w dziurę. Więcej zajszczanych meneli się tam k🤬a przewija i do nich nie podejdą bo albo się boją albo brzydzą a taka k🤬a chodzi i maca wszystko zasranymi lub ojszczanymi rękoma i nikomu to nie wadzi 🙃
J🤬ego kundla niech sobie w p🤬dę schowa. Ludzie wkładają do koszyka żywność, a to k🤬iszcze pchlarza biegającego po gównach pakuje.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.cukier pakowany jest po 10 kg
J🤬ego kundla niech sobie w p🤬dę schowa. Ludzie wkładają do koszyka żywność, a to k🤬iszcze pchlarza biegającego po gównach pakuje.
A co "pchlarz" może że ma właścicielkę idiotke? P🤬lnac w łeb to co najwyżej mogę ciebie tępa strzało. Nie mówię o kaszojadach siedzących w wyzaczonych miejscach tylko tam gdzie normalnie wkłada się produkty idioto.