👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No straszne... bezbronnych debili spałowali.
I bardzo dobrze, co za debile blokują miasto i się tym chwalą... Cieszcie się imbecyle, że was policjanci lekko spałowali, a nie dorwali się do was wkur*** kierowcy, bo gorzej by z wami było.
Tępić debilizm!!! Niech policjanci ich pałują... to i tak jednostki, których natura chce i powinna się pozbyć.
I bardzo dobrze, co za debile blokują miasto i się tym chwalą... Cieszcie się imbecyle, że was policjanci lekko spałowali, a nie dorwali się do was wkur*** kierowcy, bo gorzej by z wami było.
Tępić debilizm!!! Niech policjanci ich pałują... to i tak jednostki, których natura chce i powinna się pozbyć.

"ja pierdooooleee" jakie debile, pewnie nic im w życiu nie zostało oprócz kurzenia trawy
tonyyoung ty pewnie Cipą jestes i spedzasz sobotnie wieczorki z kolesiami przy eargeya lub kakao
gandzia to lek mogolski i pomaga na wszystko
I wlasnie przez takie "pokojowe" marsze nigdy nie bedzie legalu w Polsce. Fakt,tez lubie sobie zapalic,ale nie musze tego oglaszac calemu swiatu. Kto jest pokumany to i tak sobie bedzie palil.

Jacek86s napisał/a:
tonyyoung ty pewnie Cipą jestes i spedzasz sobotnie wieczorki z kolesiami przy eargeya lub kakao
to idź z kolegami przygłupami zajarać i obejrzcie sobie mongolski balet z Boczkiem dla wzmocnienia efektu

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie