👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jak nie ma co się lubi, to się ku*wa nie żebrze i nie jara cudzesów. Szlag mnie trafia, jak widzę tych wszystkich krzyworyjców sępiących fajki, browar albo flaszkę. Te gnoje potrafią tak jechać latami, wstawiając za każdym razem ściemę, że nam oddadzą albo postawią następnym razem.

Ja tam pieprze te palenie, teraz fajki to narzędzie lansu dla 14 latków. Ani to pożytecznie dla kieszeni ani dla zdrowia, a tak dużo satysfakcji nie daje. No ok +15 do landu daje (o ile masz 14 lat)

@up
+15 do landu???
to siakaś strategia ekonomiczna czy rozbudowany farmville?
+15 do landu???
to siakaś strategia ekonomiczna czy rozbudowany farmville?

są takie osobniki co nauczyli się palić a zazwyczaj ze sprzętu do palenia to posiadają mordę...bo kupować juz nie
to nic jeszcze są też tacy co piszą "siema idziesz na piwo ?" tak " a masz pieniądze???"
to nic jeszcze są też tacy co piszą "siema idziesz na piwo ?" tak " a masz pieniądze???"

Palę zawsze swoje, jak nie mam to zaciskam szczenę i nie żebrzę, chyba że mnie ktoś z własnej woli częstuje, to co będę odmawiał?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie