Papież Franciszek podczas przejazdu swoim papamobilem zamienił się z jednym z ludzi swoją piuską
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gram w Fc Meteor Pińczyn i robimy tak samo z koszulkami
Świat się skończył - Trwam na sadolu.
nieopancerzony papamobil? śmierdzi fejkiem i reżyserią prosto z tefałenu
Ciekawi mnie 1 rzecz jeżeli ci ludzie dają powiedzmy dzieci temu Franciszkowi to czego oczekują?
@UP
Że je pobłogosławi, tak samo jak twoi rodzice dali ciebie księdzu podczas chrzcin.
konto usunięte
2013-04-28, 19:28
Avitus, Błogosłąwiestwo Pedofil Inteligencja +5 siła -10
wkacu intergilencja jet najwaniejsza c ne ?
konto usunięte
2013-04-28, 19:44
@Up skoro ktoś idzie na maga to Int jest lepszy niż str.
Rusz głową! >.<
konto usunięte
2013-04-28, 19:46
Tak gimbateistów za 3...2...1...
Atak*, gdzie ta edycja posta...
Ustawione bardziej niż walka Burnejki ze striptizerem, poza tym stary film, jeszcze papieże jeździli wtedy nieopancerzonymi samochodami, w tamtych czasach może było inaczej, teraz Benedykt XVI by w życiu nie opuścił swojego Papamobile!
bloodwar, wyjdź z domu. Już Benedykt nie jest papieżem
R.I.P Sadistic.pl
@bloodwar mam nadzieje, że żartujesz albo ironizujesz bo jak nie to znaczy, że w jaskini mieszkasz a na internet przychodzisz do najbliższej osady.