@Pater patriae
Powiem Ci, że jesteś p🤬dą![]()
Co powiesz o Natalii Partyce która jest niepełnosprawna i brała udział na olimpiadzie w Londynie?
Mimo iż odpadła po dwóch pojedynkach zakwalifikowała się na OLIMPIADĘ dla NORMALNYCH?
Co powiesz o polskich OLIMPIJCZYKACH, którzy zdobyli 10(słownie tak, k🤬a dziesięć) medali przez całe igrzyska w Londynie, a paraolimijczycy("specjalna grupa", ehe) 36, będąc na 9 miejscu w klasyfikacji medalowej?
Szczerze wolałbym oglądać tych ludzi, którym zależy na tym co robią, a nie chcą się tylko pokazać.
Pozdrawiam i mam nadzieję, że zmienisz zdanie co do tych ludzi.
podpis użytkownika
Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.
Taa, to, że podjarałeś się jakimś dobrze skręconym filmikiem z dobrą nutą w tle, nie oznacza, że sama paraolimpiada jest taka zajebista...
Ja wolę oglądać olimpiadę, bo to tam ludzie realizują prawdziwy cel igrzysk, czyli być najlepszym z najlepszych, a nie najlepszym z jakiejś grupy...
Już negowanie idei paraolimpiady. Dlaczego się ma nie podjarać? Przecież to igrzyska olimpijskie też ludzi.
Zgadzam się i szacunek dla nich, przecież nigdzie nie powiedziałem, że trzeba zakazać tego, czy coś. Ale irytuje mnie te p🤬lenie w mediach wszystkich znawców itd., że trzeba puszczać to w publicznej, bo tyle osób by to chciało obejrzeć, a nie może.
To jest jakaś grupa? Dzielisz ludzi jak Hitler? Nie realizują celu igrzysk? Medale losują w wielkiej kryształowej kuli?
Medali może i jest więcej co nie zmienia faktu, że u nas w sporcie liczą się pieniądze, a nie chęci, i do tego zmierzam.
Nie pokazałeś mi, że nie umiem czytać, a skoro Cię moje pozdrowienia uraziły bardziej od p🤬dy, to nie będę Cię więcej pozdrawiał.
podpis użytkownika
Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.