Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Paraolimpiada Londyn...
Konto usunięte • 2012-12-03, 12:04
Może filmik sadystyczny nie jest... Ale dla mnie to są nadludzie...
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-03, 12:41 34
Niewidomi lepiej grają w piłkę niż nasza reprezentacja.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-03, 12:47 8
Nie ogarniam tego, oni są niesamowici. A nasza kochana telewizja nie emitowała tego.
Zgłoś
Sanbi 2012-12-03, 14:18
ah byłem tak blisko i znów piwa nie bedzie.
Zgłoś
Darkstep 2012-12-03, 14:23 2
0:37

Ja p🤬le, cygan na olimpiadzie... życie ciągle mnie zaskakuje 0_o

podpis użytkownika

drum'n'bass | dubstep | breakcore
Zgłoś
Pater patriae 2012-12-03, 14:26 32
pacho napisał/a:

Nie ogarniam tego, oni są niesamowici. A nasza kochana telewizja nie emitowała tego.

Taa, to, że podjarałeś się jakimś dobrze skręconym filmikiem z dobrą nutą w tle, nie oznacza, że sama paraolimpiada jest taka zajebista...

Szacunek dla tych naprawdę niepełnosprawnych, którzy chcą coś osiągnąć, ale jest masa ludzi którzy lecą w c🤬ja, załatwiają sobie żółte papierami i wygrywają takie zawody, bo w normalnych nie mieliby szans.

Ja wolę oglądać olimpiadę, bo to tam ludzie realizują prawdziwy cel igrzysk, czyli być najlepszym z najlepszych, a nie najlepszym z jakiejś grupy...

podpis użytkownika

Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-03, 14:50 4
@up

Ale to że im się chce coś robić to już jest coś. To, że mimo, iż nie mają nóg, rąk, wzroku itd coś robią z sobą, chcą coś osiągnąć. Że tak powiem przekraczają swoje ograniczenia, granice które większość by sobie postawiła bo nie oszukujmy się, większość by stwierdziła, że to już jest koniec, i siedzieli by przed TV obżerając się chipsami i fast foodami.
Zgłoś
Pater patriae 2012-12-03, 15:06 4
@up
Zgadzam się i szacunek dla nich, przecież nigdzie nie powiedziałem, że trzeba zakazać tego, czy coś. Ale irytuje mnie te p🤬lenie w mediach wszystkich znawców itd., że trzeba puszczać to w publicznej, bo tyle osób by to chciało obejrzeć, a nie może.

A właśnie, że GÓWNO prawda, bo gdyby tyle osób to oglądało, to by zaczęli puszczać to w np. TVN (najwięcej o tym p🤬lą, a jakoś nie widziałem żeby transmitowali ją, j🤬i hipokryci), bo by na tym zarabiali.

podpis użytkownika

Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.
Zgłoś
Cockandball 2012-12-03, 15:18 5
Pater patriae napisał/a:

Taa, to, że podjarałeś się jakimś dobrze skręconym filmikiem z dobrą nutą w tle, nie oznacza, że sama paraolimpiada jest taka zajebista...

Szacunek dla tych naprawdę niepełnosprawnych, którzy chcą coś osiągnąć, ale jest masa ludzi którzy lecą w c🤬ja, załatwiają sobie żółte papierami i wygrywają takie zawody, bo w normalnych nie mieliby szans.

Ja wolę oglądać olimpiadę, bo to tam ludzie realizują prawdziwy cel igrzysk, czyli być najlepszym z najlepszych, a nie najlepszym z jakiejś grupy...

cóż albo do tego dorośniesz albo jesteś tępy i głupi. cya
Zgłoś
Verdourth 2012-12-03, 16:35 1
źle napisałeś w opisie podludzie*
Zgłoś
yoshi88-88 2012-12-03, 16:39 1
jak zawsze znajdą się jacyś malkontenci którzy muszą deprecjonować tych WIELKICH ludzi.
Olimpiada ma wiele celów. Jednym z nich jest właśnie rywalizacja , ale nie tylko z przeciwnikami , ale również ze sobą .
Osobiście dla mnie sportowcem przez duże "ES" są Ci tutaj na tym filmiku , a nie jak np było w Pekinie , ich rodzimi zwodnicy , wyglądajcy jak napakowane prosiaki , wychodowane żeby wygrywać.
Podsumowując .... leci K🤬A PIWKO !!! ... no i takie dobre ... ginesik jakiś !
Zgłoś
biszkopt666 2012-12-03, 16:39 2
Ale sprint trochę niesprawiedliwy. Powinni mieć nogi uj🤬e w tym samym miejscu.
Zgłoś
dolar10 2012-12-03, 16:45 1
Mam wrazenie ze nie nam powinno byc ich zal tylko ,im nas
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-03, 16:52
spojrzenie w 3:04 mowiace "to TY przegrales"
Zgłoś
Bobikufel 2012-12-03, 16:55
może i ci ludzie są niesamowici bo ciężko pracowali an ten sukces...
no ale nie podoba mi się robienie zawodów dla podgrup...
słyszeliście o biegach długodystansowych dla zawałowców? albo o podnoszeniu ciężarów dla anorektyczek...?
albo o zawodach na zapinanie jak największej ilości babeczek dla impotentów? nie ... wiec nie rozumiem motywu "paraolimpiady" ... piszcie co chcecie ale chociażbyście się zesrali w życiu i nie wiem co jeszcze robili to nie będziecie biegać szybciej od Bolta albo mieli większą precyzje niż najlepsi zawodnicy F1... do tego by osiągnąć sukces nie wystarczy ciężka praca... trzeba mieć też predyspozycje fizyczne i genowe dopiero potem można zacząć nad nimi pracować...

mógłbym wiele jeszcze pisać w tym temacie...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie