Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Paraolimpiada Londyn...
Konto usunięte • 2012-12-03, 12:04
Może filmik sadystyczny nie jest... Ale dla mnie to są nadludzie...
Zgłoś
brK. 2012-12-03, 21:27
Cytować już mi się nie chce, ale napisałeś o "prawdziwym celu" olimpiady, więc uznałem, że oni nie spełniają Twoich wymogów, już nie mam ochoty się kłócić, a znawcą/zwolennikiem również nie jestem, po prostu podziwiam tych ludzi, i Ty również nie przeczytałeś ze zrozumieniem, gdyż napisałem, że chodzi o nasz POLSKI sport, a Ty wyskoczyłeś z konsorcjami.
Wybacz za p🤬dę chyba trochę zmęczony jestem.
Zgłoś
AKEVITT 2012-12-03, 21:30
j🤬 paraolimpiadę, btw są gdzieś zawody kadłubków w pływaniu na 100 metrów?
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-03, 22:17
Pater patriae napisał/a:

To sobie oglądaj, nikt Ci nie broni, najpierw zorganizuj kampanie, która zmusi jakąś stację żeby narażała się na straty finansowe, a potem sobie oglądaj, jeżeli Ci się nie uda, jedź na następne igrzysk paraolimpijskie i oglądaj na żywo.

Polska telewizja publiczna utrzymująca się z publicznych pieniędzy
btw. Karny K🤬s dla nich
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-04, 0:38
biszkopt666 napisał/a:

Ale sprint trochę niesprawiedliwy. Powinni mieć nogi uj🤬e w tym samym miejscu.

Niechcący dotknąłeś bardzo istotnej kwestii. Na paraolimpiadzie są różne skomplikowane przeliczniki i faktycznie lepszy jest ten, kto jest bardziej kaleki, a nie ten z najlepszym wynikiem. Nie dam sobie - nomen omen - uciąć ręki, ale jestem pewien, że zdarzają się kombinacje typu "panie doktorze, pan mi up🤬li jeszcze parę centymetrów, to ja będę mistrzem. Pieniędzmi się podzielimy".
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-04, 1:49
k🤬a aż mam dreszcze.
Zgłoś
Krak 2012-12-04, 10:02
Jak wszyscy poprawnie politycznie pieją z zachwytu, a ja z kumplami nie mam gdzie pograć bo k🤬a muszę utrzymywać takie bandy i ich działaczy.
Zgłoś
contowsky 2012-12-05, 16:02
nie tylko dla Ciebie, to są nadludzie

podpis użytkownika

Naj🤬 tysiąc postów i na emeryturę.
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Zgłoś