Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 10:49
BMWswap 2013-10-12, 1:15
nie można powiedzieć bo babka w corsie, auto miała wymierzone dobrze bo podjeżdzała na centymetry i było ok, ale jezeli chodzi o logiczne myślenie w tym przypadku to brak mi słów. ta przynajmniej walczyła, bo druga tępa dzida w passacie wolała poczekać aż chyba wszyscy wyjadą z parkingu.

P.S. w ciągu ostatniego tygodnia w moich okolicach były 4 wypadki. wszystkie spowodowane przez baby. oto rekordzistki

zyciepabianic.pl/wydarzenia/miasto/nasze-sprawy/na-czolowke-pojechala-...

zyciepabianic.pl/wydarzenia/miasto/nasze-sprawy/fiat-na-dachu-renault-...
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-12, 1:24
Brumm22 napisał/a:

Oczywiście, że kobieta, bo jakby inaczej !
No, ale najważniejsze, że nikt nie zginął.

Chyba największy pech ...
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-12, 1:24 10
jawor2009 napisał/a:

Tak dla wyjaśnienia dla gimbusy:
1.Ów model jak niektóre osoby zauważyły, nie posiadał wspomagania kierownicy 1.0 , 1.2 benzyn , nie wiem jeszcze jakie ale ja osobiście miałem 1.2 bez wspomagania i jeździło się jak czołgiem .
2. Pani sobie tak wyjeżdża, bo jak minimalnie jedzie to lepiej się kręci kierownicą .

Tak wiem, że można to zrobić lepiej itp .

Dla mnie może nawet 3 dni wyjednać.

P.S.

Tak wiem 90% z komentujących to Kubica , i zaczynali od razu od SLS AMG z 600 koni .

Dziękuje dobranoc .

rozumiem Twoje rozgoryczenie. Jak wynika z tego to też tak wyjeżdżałeś z parkingu, bo bez wspomagania byłeś?
Zgłoś
Adaskowaty 2013-10-12, 1:25 1
silownia Jarka Dymka Malbork:DD
Zgłoś
dorodnykurczak 2013-10-12, 1:54
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Antidesperate 2013-10-12, 1:55
Strach jeździć jak człowiek ma świadomość, że takie padaki umysłowe siedzą za kierownicą. Świat poza kuchnią nie jest przystosowany dla kobiet.
Zgłoś
GerWaZyProtaZy 2013-10-12, 2:05
Już myślałem że po 1 min sobie poradzi i wycofa do końca i pojedzie do przodu, ale nie zawiodła nas
Zgłoś
Skora2 2013-10-12, 2:07
ktos ogarnia nutke [znak zapytania] bo nie wiem jak zrbic.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-12, 2:17
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-12, 2:18 6
jawor2009 napisał/a:

Tak dla wyjaśnienia dla gimbusy:
1.Ów model jak niektóre osoby zauważyły, nie posiadał wspomagania kierownicy 1.0 , 1.2 benzyn , nie wiem jeszcze jakie ale ja osobiście miałem 1.2 bez wspomagania i jeździło się jak czołgiem .
2. Pani sobie tak wyjeżdża, bo jak minimalnie jedzie to lepiej się kręci kierownicą .
Tak wiem, że można to zrobić lepiej itp .
Dla mnie może nawet 3 dni wyjednać.
P.S.
Tak wiem 90% z komentujących to Kubica , i zaczynali od razu od SLS AMG z 600 koni .
Dziękuje dobranoc .

Hahahaha
To Jawor jest na filmie, to Jawor
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-12, 4:38
Zgłoś
bartex1355 2013-10-12, 7:25
Ja to bym nie wytrzymał jakbym coś takiego widział. Poszedłbym i jej pomógł O.o
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-12, 7:42 2
ta da..

Zgłoś
konto usunięte 2013-10-12, 8:03
Czyli jak skomplikować sobie prostą czynność.

@jawor
A co ma wspomaganie do tego? Wystarczy ruszyć delikatnie, żeby kręciło się o wiele łatwiej. Problemem nie jest brak wspomagania, tylko brak umiejętności logicznego myślenia. Zresztą ta druga w passacie też ma z tym problem, szkoda, że się filmik tak wcześnie skończył.
Zgłoś
crash24 2013-10-12, 9:10 1
Ta pani ewidentnie zdała egzamin na prawo jazdy za MEGA LODA z SUPER POŁYKIEM satysfakcja egzaminatora na 100% a nasz ubaw z takich półproduktów
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem