📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 10:49

Pewnie jak zdawała to miała Usta pełne roboty
P.S ja Bym wyjechał Ciężarówką bez Problemu
P.s 2 Jak nie ma wspomagania to jedzie się na Pół sprzęgle i się dopiero skręca jak auto jest w Lekkim nawet ruchu to Układ kierowniczy zachowuje się jak z wspomaganiem
P.S ja Bym wyjechał Ciężarówką bez Problemu
P.s 2 Jak nie ma wspomagania to jedzie się na Pół sprzęgle i się dopiero skręca jak auto jest w Lekkim nawet ruchu to Układ kierowniczy zachowuje się jak z wspomaganiem

Spokojnie, w Malborku nikt nie potrafi normalnie jeździć, ani parkować. Dowodem tego są samochody zaparkowane na dwóch miejscach i Mercedes ( ten dostawczak) zaparkowany równolegle w miejscu, gdzie parkuje się prostopadle.
jawor2009 napisał/a:
Tak dla wyjaśnienia dla gimbusy:
1.Ów model jak niektóre osoby zauważyły, nie posiadał wspomagania kierownicy 1.0 , 1.2 benzyn , nie wiem jeszcze jakie ale ja osobiście miałem 1.2 bez wspomagania i jeździło się jak czołgiem .
2. Pani sobie tak wyjeżdża, bo jak minimalnie jedzie to lepiej się kręci kierownicą .
Tak wiem, że można to zrobić lepiej itp .
Dla mnie może nawet 3 dni wyjednać.
P.S.
Tak wiem 90% z komentujących to Kubica , i zaczynali od razu od SLS AMG z 600 koni .
Dziękuje dobranoc .
1. Rozpoznałeś wersję wyposażenia po kolorze?
2. co nie zmienia faktu że mogła normalnie wyjechać za pierwszym razem gdyby potrafiła myśleć
Tak, bo trzeba być kubicą żeby użyć mózgu i wyjechać z parkingu.
Weź takiej powiedz jak powinna wyjechać... Od razu feministka mode się włącza.
Ten parking to chyba gdzieś na dnie piekła. Mam nadzieję, że nigdy w życiu nie spotkam takich kierowców.
Kobitka, choć zaparkowała dobrze, to nie umiała wyjechać. Biały peugeot(?) - dwa miejsca, szara almera - dwa miejsca. Dostawczak stoi w poprzek zajmując chyba z 5 miejsc, żółta terenówka też w poprzek.
Poza tym miejsca są jasno oznaczone - rząd bliżej kamery jest dla kobiet - są szersze miejsca.
Kobitka, choć zaparkowała dobrze, to nie umiała wyjechać. Biały peugeot(?) - dwa miejsca, szara almera - dwa miejsca. Dostawczak stoi w poprzek zajmując chyba z 5 miejsc, żółta terenówka też w poprzek.
Poza tym miejsca są jasno oznaczone - rząd bliżej kamery jest dla kobiet - są szersze miejsca.

oglądałem od 2 minuty i jakoś nie mogłem ogarnąć czy ona chce zaprarkować czy wyjechać.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie