Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Will70 2025-01-28, 17:25 23
Tatuś pedalarz uczy córcię co to pierwszeństwo i że ma wszędzie.😁

Zgłoś
Riikko 2025-01-28, 17:35 10
rodzice miesiaca...
Zgłoś
janusz_biznesu 2025-01-28, 17:43 10
No lepsza bryka nie mogła jej się trafić, mało brakowało a żyletką by ją zdrapywali....Miejmy nadzieję, że starzy chociaż koszmary bedą mieli po tej przygodzie.
Zgłoś
elim 2025-01-28, 17:57 7
Takie rowerki w rękach gówniaka to pewny wypadek, takiego małego dziecka nie da się upilnować, nie raz widzę jak zapierniczają na takich rowerkach zwiewając rodzicom, może ci teraz się zastanowią nad tym że dziecko na przejściu to się trzyma za rękę bo jest za małe żeby bezpiecznie się poruszać w takim miejscu.
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-01-28, 18:28 26
ojciec pedalarz i wszystko jasne...

Zgłoś
Kidl3r 2025-01-28, 18:41 2
Piękna wina tatusia żeby małe puszczać przodem, kiero po zmianie światła nie zdążyłby nawet wyhamować tego tonażu

podpis użytkownika

Nie wierzę w piekło widząc do czego jest człowiek na ziemi zdolny.
Zgłoś
MYKELE 2025-01-28, 18:49 10
elim napisał/a:

Takie rowerki w rękach gówniaka to pewny wypadek, takiego małego dziecka nie da się upilnować, nie raz widzę jak zapierniczają na takich rowerkach zwiewając rodzicom, może ci teraz się zastanowią nad tym że dziecko na przejściu to się trzyma za rękę bo jest za małe żeby bezpiecznie się poruszać w takim miejscu.

Kiedyś zaczepiało się do tego kij od jakieś łopaty i dorosły prowadził a teraz c🤬j moje dziecko moja sprawa"
Zgłoś
patmon 2025-01-28, 19:04 8
Tego ojca to powinni pozbawić praw rodzicielskich w trybie natychmiastowym. Pisałem już kiedyś, że dzisiejszy rodzic głupszy od niejednego dzieciaka. Dzisiejszy rodzic nie ma wyobraźni i zdrowego pomyślunku, Jaki wzór ojca dla dziecka i jakie bezpieczeństwo zapewnia mu dając jechać rowerkiem z przodu na tak ruchliwej ulicy. No debil skończony nic więcej. To taki typ co jeszcze będzie wszystkich i wszystko oskarżał dookoła tylko za c🤬j swojej winy nie widzi, k🤬a te dzisiejsze madki i tatusiowe, banda niedojebańców umysłowych i cielesnych, jprdle śmiech na sali, wytatuowane, okolczykowane, z torebusią na boczku w obcisłych dżinsach i gatkach tomjego albo kelwina, damskiemenszczyzny 🤣🤣🤣
Zgłoś
banerr 2025-01-28, 19:06
Waflokruch wj🤬 się na czerwonym.
Zgłoś
Adenoid_Hynkel 2025-01-28, 19:12 2
Brak wyobraźni. Mandat rodzice powinni dostać solidny.
Zgłoś
Will70 2025-01-28, 19:13 6
banerr napisał/a:

Waflokruch wj🤬 się na czerwonym.

Na fioletowym, k🤬a.
Zgłoś
Siriuz 2025-01-28, 20:13 2
Hmm, nie wiem jak to skomentować. W zasadzie wszystko odbyło się prawidłowo. Kiedyś tak się dzieci chowały i może dzięki temu szybko uczyły się zasad bezpiecznego przechodzenia przez jezdnię. Fakt, czasem któreś nie dotrwało do matury, ale przynajmniej nie trzeba było im mleka wycierać spod nosa po maturze, tak jak to się dzieje dzisiaj.

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
smc 2025-01-28, 20:51 1
Nic się nie stało, a p🤬licie jak potłuczeni. Nie wiem co to tu robi, może dajcie na harda.
Zgłoś
ufok 2025-01-28, 20:54
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

ojciec pedalarz i wszystko jasne...

A matka kim była bo nie napisałeś
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie