👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

wiesiors4 napisał/a:
Uuu kierowca pastucha z licznikiem 3 razy cofniętym nam się oburzyła nie, sorry. Ty swojego pastucha kupiłeś w salonie, jesteś pierwszym właścicielem
o ile w ogóle masz samochód...
A teraz jak każdy wieśniak idź wyplakuj swojego wiejskiego pastucha, bo jutro do kościółka z rodziną jedzieszi nie zapomnij wyczyścić gnoju, który masz za paznokciami
![]()
O czym ty piszesz? Po obrażać sobie chciałeś. Znawcą motoryzacji jesteś ale tylko tej 30letniej, mistrz! Mój jeden samochód jest więcej wart niż wszystkie twoje, które w całym swoim nędznym życiu miałeś. Masz super samochód w którym musiałeś robić remont silnika i znasz go jak nikt bo wszystko już ci się psuło. Mówisz o wsi a sam jeździsz rozrzutnikiem do gnoju (BMW 525). Chwalisz się autem które więcej przeszło niż twoja żona przed ślubem. PO ślubie twoja żona jest jak reszta twojej historii motoryzacji, nieopłacalna w naprawie. Więc rozumie twoją frustracje i nie dyskutuje więcej.[/list]

Mój błąd że do bagażnika nie wziąłem, naprawa by się zwróciła,
a tatko policja protokół i nie ma szans na odszkodowanie...

a tatko policja protokół i nie ma szans na odszkodowanie...

Król i książę każdej wsi - golf i pastuch TDI fajne rymowanki macie, aż taki ból dupy ?
jeździłem golfem tdi, teraz się przesiadłem na TPB, tak bezawaryjnego i mało palącego auta jak golf jeszcze nie widziałem choć przebieg dobijał pod 500 k km
no a teraz troche wiecej kosztuje jeazda, ale mina buraków w burakowozach bezcenna

jeździłem golfem tdi, teraz się przesiadłem na TPB, tak bezawaryjnego i mało palącego auta jak golf jeszcze nie widziałem choć przebieg dobijał pod 500 k km
no a teraz troche wiecej kosztuje jeazda, ale mina buraków w burakowozach bezcenna

decode21, Pącki, wasze bóle macicy to dla mnie poezja
możecie sobie jeszcze coś powymyślać, jeśli się tym dowartościujecie

Cytat:
Tak, wystrzał wadliwej opony i dziadek, który zajechał mi na czołówkę, to moja wina, cioto idź już spać, z rana wielka trasa dom-kościółek-dom najlepszym na świecie autem - passatem B5. Jest tak cudowny, że gdyby do posiadacza pastucha podejść i zapytać czy się zamieni na najnowszego mercedesa E to by odmówił
Selekcja naturalna próbowała wyeliminować cię z normalnego społeczeństwa a jak wiadomo do trzech razy sztuka.
Wiesiors nie był na wigilii w domu..... bo jego ojciec sprowadził B5 z niemiec na święta.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie