👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

oj męczyła się, była cała połamana, a leśnik nie chciał przyjechać bo święta. Dopiero po interwencji policji sarna została zabrana.
Co się stało mówiła pasażerka
ooip napisał/a:
hehe jebneli sarne a ten co sie stalo
Co się stało mówiła pasażerka

Sarny bardziej szkoda niż passata. Passat to typowy mirkowóz. Każdy w 1.9 TDI i z przebiegiem poniżej ~200k km

up
Boli Cie, że w swojej obsranej benzynie wąchasz dym znikającego Passata i do tego dwa razy częściej musisz zajeżdżać na stacje
Boli Cie, że w swojej obsranej benzynie wąchasz dym znikającego Passata i do tego dwa razy częściej musisz zajeżdżać na stacje

To jest benzyna z ponad 200k km
Passat w sumie wyszedł bez szwanku tylko atrapa do wymiany oraz porządne mycie z sierści
Nie na darmo mówią na niego czołg.

dobrze że to przeżyłeś... to już moja 2 sarna, pierwsza rozwaliła cały przód w escorcie. Znaku A 18 nie było, oczywiście nikt się nie przyznaje do sarny. A postaw wnyki i złap, właściciel moment się znajdzie i karę dopierdzieli

vass napisał/a:
up
Boli Cie, że w swojej obsranej benzynie wąchasz dym znikającego Passata i do tego dwa razy częściej musisz zajeżdżać na stacje![]()
Hahahahhaha

Please. Posiadałem Volvo 850R (spotkanie z jeleniem przy prędkości 90km/h wymieniłem grill, reflektor, maskę i szybę), Vovlo V70 R AWD (na wycieczce w Holandii wystrzał opony przy 120, dachowałem, zgarnąłem kilka znaków i słup, ostatecznie wylądowałem w rowie. Auto kasacja - ja obserwacja w szpitalu. Posiadałem go tylko tydzień

Audi, BMW, Lexus, Mercedes, Volvo, Saab, Subaru - to są auta z krwi i kości. 15 leni wieśwagen 1.9 tdi od 92 letniego dziadka, który jeździł nim tylko do kościoła stąd przebieg ~180 tysięcy?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie