👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hehe powinniście uszanować autora za to, że poświęcił 2/3 lata, aby nas uszczęśliwić, a wy jeszcze się prujecie..
podpis użytkownika
Natura sama eliminuje debili.
Koncertowo spierniczał... I jak te ukraińce mają wygrać jakąkolwiek wojne...
Tu niestety patusy mieli troche racji.Jeżdżę uberem/boltem 2 lata, tylko nocki, wożę takich non stop i nigdy żadnej spiny nie miałem. A wiecie czemu? Bo zawsze rozmawiam. Zdaża się że adres jest źle wybrany. Ale to trzeba się dogadać a nie "tu zaznaczone, tu trza jechać".
Jak by miał zaznaczone inne miasto to co wywiózł by ich bo tak ma zaznaczone?
Poza tym uber działa tak że przelicza na nowo trasę i zmienia cenę w zależności od danej zmiany. Chyba że to bolt to jest trochę inaczej.
U mnie takie sytuacje kończą się dodatkowym napiwkiem, ale jak się jest betonem to zamiast napiwków zbiera się oklep:)
Jak by miał zaznaczone inne miasto to co wywiózł by ich bo tak ma zaznaczone?
Poza tym uber działa tak że przelicza na nowo trasę i zmienia cenę w zależności od danej zmiany. Chyba że to bolt to jest trochę inaczej.
U mnie takie sytuacje kończą się dodatkowym napiwkiem, ale jak się jest betonem to zamiast napiwków zbiera się oklep:)
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie