Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

[...]
Pozdrawiam Lewak.
Nie przejmuj się. Diagnoza choroby jest pierwszym krokiem w kierunku uzdrowienia. Najważniejsze, że wiesz, na co się leczyć.

Poda ktoś nazwę drugiej nutki ? będę wdzięczny !
Trzeba było oglądać do końca.
Rete - Pamiętam.

Racje gada gosciu ale wytlumacz mi jedno. Czemu ludzie ktorzy potepiaja ten filmik za to ze pokazuje oznaczen nazistowskie
od razu zostaja pojechani? Podobnie Dmowski, ktory jak wspomnialem wyzej bardzo jaral sie faszystami. Czemu wszyscy nazwyaja krytykow lewakami, komunistami itp?
Moim zdaniem prawdziwi patrioci nie wrzucaliby filmow z takimi elementami. Dmowski jeszcze ujdze ale jest delikatnie mowiac kontrowersyjnym patriota

Bo patrioci dzielą się na dwie grupy - na dobrych i na złych.

nie spoko ja lewakiem ale rozumiem ze ci ludzi cos łączy i potrzeba współpracy mozna wszystko poknac razem bez pogladów i ideologi to trudne ale mozliwe ...
taki smakich ...
![]()
Nawalony czy uczy się dopiero polskiego?

Nie patriotyczne a nacjonalistyczne. W polsce nie ma patriotyzmu, jest nacjonalizm i faszyzm. smutne. Wasz wielki bóg pan dmowski był kim? FASZYSTĄ! Oprócz tego szowinistą i antysemitą. ja rozumiem wielkie przywiązanie do ojczyzny...bla bla bla. Grafitti jest aktem wandalizmu a czy wandalizm pomaga państwu? Wszelakie vlepy w autobusach, tagi na ulicach, hipokryci... Pozdrawiam zacofanych polskich biedaków. Czy przy pielęgnowaniu swojego kraju wyrzuciłeś kiedyś kiepa na ziemie? HI-PO-KRY-CI!
Pozdrawiam Lewak.
Nacjonalizm to po primo patriotyzm, a po duo walka za swój naród. Faszyzmu w Polsce nigdy nie było, a Dmowski był narodowym demokratą - no ale oczywiście tacy jak Ty w samej miłości do ojczyzny dostrzegają faszyzm.
Ż__zi od setek lat nie działali na dobro Polski, mimo że tutaj znaleźli schronienie przed pogromami w całej Europie - wiedział to za swoich czasów nawet Jan Matejko.
Akt wandalizmu to sobie z kolegą możesz odbyć.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie