podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?podpis użytkownika
Jedzenie pobudza myślenie.podpis użytkownika
forza nostra leggepodpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Ja to zawszę lubię tych wszystkich różnej maści ubogich patriotów.
Nie chodzi nawet o ten konkretny przykład ale ogólnie.
W USA jest tego wysyp. Takie samochody tam to prawie codzienność a dop🤬lają do tego jeszcze wszędzie boga i Jezusa czy tam tego samego zmyślonego przyjaciela, nie znam się.
Tutaj tak samo. O ile tego zjeba lalaloli nie trawię to k🤬a raz na j🤬y ruski rok się z tym debilem co szoruje kible u Abdula w UK zgodzę i faktycznie k🤬a jeszcze p🤬lonej cebuli brakuje.
Uważam siebie za patriotę ale jak wszyscy tutaj wiedzą mam z religią i bogiem tyle wspólnego co zakonnica z baletem. Niech każdy wierzy w co tam chce a skoro niektórym potrzeba boga i grzechów oraz wizji piekła aby kogoś nie zabić o 20 groszy to mi pasuje.
Kocham nasz kraj i w ogóle ale no k🤬a mać ten j🤬y kamper jebie p🤬lonym festynem na kilometr.
Jakiś czas temu w robocie był typ z jebitną koszulką polski walczącej i k🤬a z tyłu oczywiście buk honór i łojczysna a z przodu kotwica i "pamiętamy".
No i gadka szmatka się zaczyna a ja o harcerzach zaczynam a w oczach oponenta wzrok typu "o c🤬j ci chodzi"...
W każdym razie tego dnia dowiedziałem się, że kotwica oznacza powstanie warszawskie we wrześniu 45 roku...
To był moment w którym mając jeszcze dobre 60% papierosa w naszej palarni spojrzałem typowi w oczy gasząc ledwo zapalonego fajka i poszedłem w swoją stronę.