📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:02

Heliar napisał/a:
Czy ty durniu nawet polskiego nie rozpoznajesz, gdzie żeś ty się ulągł.
A Ty? Co czułeś pisząc powyższe?
baronturbina napisał/a:
A Ty? Co czułeś pisząc powyższe?
To co już napisałem, ze zrozumieniem też masz problem? Wyjaśniam. Zastanawiałem się, jak mogłeś nie rozpoznać języka Polskiego i gdzie ty tam jakiegoś ukra słyszałeś. Później przyszło mi do głowy, że ty może z jakieś wsi na Podlasiu, albo, górol i nie znasz polskiego.
Heliar napisał/a:
To co już napisałem, ze zrozumieniem też masz problem? Wyjaśniam. Zastanawiałem się, jak mogłeś nie rozpoznać języka Polskiego i gdzie ty tam jakiegoś ukra słyszałeś. Później przyszło mi do głowy, że ty może z jakieś wsi na Podlasiu, albo, górol i nie znasz polskiego.
Może nie słyszałem a przeczytałem. Czytaj forum dokładnie nim następnym razem sie udzielisz.

To była patola a nie patrol obywatelski. Takich lewicowych jebów w miastach jeat dużo.
Ciekawe czy aw wtychac tez beda mmaszerowac ? " Czwórka kiboli brutalnie pobiła nastolatka w Tychach? 17-latek w stanie ciężkim w szpitalu" A nie sorry, to sa nasi obroncy wiary i praworzadnosci

Po co karetka do niego? Od razu śmieciarka bo taki element trzeba itylizować
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie