Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:13
Na Wildzie mogą wreszcie spać spokojnie

ukryta treść
Niestety funkcjonariusze Tuska już działają i zwineli prawilniaka 😞

podpis użytkownika

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadol.pl/regulamin.htm
Zmieniono 3 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
elim 2024-09-22, 15:14
Kiedyś jadąc autem dostawczym typu blaszak w nocy z piątku na sobotę po drodze osiedlowej musiałem mocno wyhamować przed progiem zwalniającym, w tym momencie obskoczyło mnie trzech podpitych kolesi, jeden blokował mi przejazd, dwóch zaczęło walić w samochód od strony kierowcy, szczęśliwie udało mi się po chwili uciec tym autem, nie było w nim żadnych uszkodzeń, ale ponieważ go w ogóle nie myłem to ci napastnicy cali się wysmarowali brudem jaki był nim, trochę mi to auto "wyczyścili".
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-09-22, 16:46 1
To jakaś czeska prowokacja bo Skody nie ruszył
Zgłoś
jfjfjfjfjfjf 2024-09-22, 17:27
Ale ci ukraińcy dobrze po Polsku nawijają
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-09-22, 17:48
Heliar napisał/a:

Człowieku to jest Wilda, wylęgarnia morderców, ćpunów, kurew i wszelkiego najgorszego tałatajstwa, nie spotkałem żadnego normalnego człowieka z tej dzielnicy, za to pełno pojebów. Taki Poznański slams
Czy ty durniu nawet polskiego nie rozpoznajesz, gdzie żeś ty się ulągł.

@baronUPAdlina ulągł sie w Kijowie, żadna nowość.

[ Dodano 2024-09-22, 17:50 ]
elim napisał/a:

Kiedyś jadąc autem dostawczym typu blaszak w nocy z piątku na sobotę po drodze osiedlowej musiałem mocno wyhamować przed progiem zwalniającym, w tym momencie obskoczyło mnie trzech podpitych kolesi, jeden blokował mi przejazd, dwóch zaczęło walić w samochód od strony kierowcy, szczęśliwie udało mi się po chwili uciec tym autem, nie było w nim żadnych uszkodzeń, ale ponieważ go w ogóle nie myłem to ci napastnicy cali się wysmarowali brudem jaki był nim, trochę mi to auto "wyczyścili".

Czyli w zasadzie, dobre chłopaki

mozna ich tam na stałe zainstalować zamiast myki
Zgłoś
Wiewór 2024-09-22, 22:13
Przej🤬e a imigranci jeszcze nie dojechali.
Zgłoś
konto usunięte 2024-09-23, 19:43
ja p🤬le kolejny p🤬lony wylęty i prawilny kibic spod jakiego kamienia ta k🤬a wypełzła??
Zgłoś
SokZtućka 2024-09-24, 19:00
Typowy naćpany lewak
Zgłoś
Aniafrania 2024-12-28, 23:09
Po bydło to chycel powinien bo później prawdziwa tragedia się dzieje i nie ma karetki bo zajęta na takiego dzbana
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem