Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
TwójCzarnyPan 2025-03-01, 3:23 1
radek225 napisał/a:

No, bo c🤬jowo si ę tam robi stopniowo, nie z dnia na dzień. 30 lat temu było tam dużo więcej niż teraz klasy średniej, której boom przypadł na lata '60 XX wieku. Teraz masz tam jak w ruskach - albo biednych, albo bogatych. U Putinka nie ma klasy średniej. Albo mieszkasz w chruszczówce, jeździsz żiguli i żyjesz od 10 do 10 albo ociekasz luksusem jak oligarchowie. W USA zaczyna się robić to samo. Gdy już społeczeństwo zostanie podzielone na biednych i bogatych to zobaczysz, jakie inby będą się tam odstawiać.

P🤬lenie. Jeżdżę tam regularnie służbowo i widzę co innego. Oprócz obrzydliwie bogatych z jednej strony i zaćpanych biedaków z drugiej, jest cała masa wykształconych ludzi, którzy żyją na poziomie wyższym niż zachód Europy. Wystarczy coś umieć.
Gdybym był z 10 lat młodszy i nie miał zobowiązań to wyp🤬oliłbym tam jutro. Od razu dostałbym 2x więcej na rękę niż mam w UK, a mało nie zarabiam.
Zgłoś
Adiczek 2025-03-01, 7:00
Manolito666 napisał/a:

A propo cybertrucka. Właśnie minął mi ban na komentarze. Dziwnym trafem dostaję takie bany zaraz po moich sportach z tutejszymi lewakami. Jako, że sam nigdy na nikogo nie donosiłem, to wytłumaczcie mi jak to działa. Dostaję bana, bo lewaki, jak sama nazwa wskazuje, donoszą na mnie, czy to administracja portalu stoi po ich stronie?

Lewak to lewak wiadomo zawsze k🤬ą jest i będzie a jednak jedni dostają bana inni nie, ktoś musi indywislnie cię podp🤬lac, podejrzewam że jakiś rurkowiec albo inne zwierzę
Zgłoś
Payan 2025-03-01, 8:30
whistlindiesel na YT, on celowo rozp🤬ala auta.
Zgłoś
Sramnawas 2025-03-01, 20:51
teściowa napisał/a:

chlodnica w tym elektrytu muzga?

Tak chociaż od klimatyzacji mózgu,
Zgłoś