📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu

I dobrze , było trzeba tam pijaczka jeszcze bardziej potraktować. By sie nauczył

@nikt1982: ja polak. Oczywiście że walczy się za polityków . To ty jesteś naiwny jak myślisz inaczej. Wszystko to kwestia pieniądza. Tobie mówią że walczysz za język za kulturę a naprawdę walczysz żeby pewne grupy ludzi dalej zarabiały. Ta wojna jest o surówce czyli kasę zwykłemu elektrykowi to wszystko jedno kto tym zarządza I tak nic z tego nie ma
bezwzględu na pochodzenie kierowca zobowiązany był do połamania sebastiana. szacun za opanowanie

nikt1982 napisał/a:
Biorąc pod uwagę fakt, ile tych szczurów w wieku poborowym uciekło i ilu mamy ukrofilskich idiotów w tym kraju, to jest to całkiem realny scenariusz, przyszłość w okopach. Z flagą Polski na mundurze, pajacu. I wiesz co? Jak biorę wdech, to jakoś też mi tak dziwnie zalatujesz ukrzym dekownikiem.
Pajac to cię zrobił a wypluła ruska onuca. Brzydzę się ruskim ścierwem, ponieważ wpoił mi to mój dziadek, który przeżył wojnę pod ruskim frontem. Z ukrami nie mam nic wspólnego i również nimi się brzydzę, ponieważ to te same geny co brudne kacapy. A wojna jak będzie, to nie z winy ukrów, tylko właśnie z winy onuc, bo nie potrafią patrzeć i myśleć, tylko łykają jak gęsi wszystko co mówi ich guru. Najlepiej pokazuje to historia.
nikt1982 napisał/a:
A ja przypuszczam, że sam jesteś ukrem i szukasz Sobie usprawiedliwienia na Swój pobyt tutaj, bo dobrze wiesz, że jak wrócisz do kraju, to Ci, którzy siedzą w okopach, naplują Ci w twarz. Tamtych przynajmniej mogę szanować, na takich jak Ty pluję.
To znaczy, że jesteś albo idiotą, albo kolejnym ukrem szukającym Sobie usprawiedliwienia na pobyt w Polsce. Nie walczy się za polityków.
To zabawne, jak wielu sadoli autentycznie wierzy, że na tym portalu siedzą jacyś Ukraińcy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie