Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 36 minut temu
jkllll485 2024-06-10, 6:44
Ja bym mu jeszcze przekopanie zafundował.
Zgłoś
dOpieca 2024-06-10, 9:10 1
I dobrze , było trzeba tam pijaczka jeszcze bardziej potraktować. By sie nauczył
Zgłoś
KuBuX 2024-06-10, 10:02
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-06-10, 10:21 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
nikt1982 2024-06-10, 15:12 3
Zgłoś
konto usunięte 2024-06-10, 17:51 3
@nikt1982: ja polak. Oczywiście że walczy się za polityków . To ty jesteś naiwny jak myślisz inaczej. Wszystko to kwestia pieniądza. Tobie mówią że walczysz za język za kulturę a naprawdę walczysz żeby pewne grupy ludzi dalej zarabiały. Ta wojna jest o surówce czyli kasę zwykłemu elektrykowi to wszystko jedno kto tym zarządza I tak nic z tego nie ma
Zgłoś
PonczekDzikiej 2024-06-10, 19:46
Zgłoś
badaboom 2024-06-10, 22:48
bezwzględu na pochodzenie kierowca zobowiązany był do połamania sebastiana. szacun za opanowanie
Zgłoś
Rajesh 2024-06-11, 4:29 2
Zgłoś
nikt1982 2024-06-11, 7:40 2
Zgłoś
konto usunięte 2024-06-11, 8:42 2
Zgłoś
nikt1982 2024-06-11, 9:38
Zgłoś
konto usunięte 2024-06-11, 11:44
nikt1982 napisał/a:

Biorąc pod uwagę fakt, ile tych szczurów w wieku poborowym uciekło i ilu mamy ukrofilskich idiotów w tym kraju, to jest to całkiem realny scenariusz, przyszłość w okopach. Z flagą Polski na mundurze, pajacu. I wiesz co? Jak biorę wdech, to jakoś też mi tak dziwnie zalatujesz ukrzym dekownikiem.

Pajac to cię zrobił a wypluła ruska onuca. Brzydzę się ruskim ścierwem, ponieważ wpoił mi to mój dziadek, który przeżył wojnę pod ruskim frontem. Z ukrami nie mam nic wspólnego i również nimi się brzydzę, ponieważ to te same geny co brudne kacapy. A wojna jak będzie, to nie z winy ukrów, tylko właśnie z winy onuc, bo nie potrafią patrzeć i myśleć, tylko łykają jak gęsi wszystko co mówi ich guru. Najlepiej pokazuje to historia.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-06-11, 13:22 1
nikt1982 napisał/a:

A ja przypuszczam, że sam jesteś ukrem i szukasz Sobie usprawiedliwienia na Swój pobyt tutaj, bo dobrze wiesz, że jak wrócisz do kraju, to Ci, którzy siedzą w okopach, naplują Ci w twarz. Tamtych przynajmniej mogę szanować, na takich jak Ty pluję.

To znaczy, że jesteś albo idiotą, albo kolejnym ukrem szukającym Sobie usprawiedliwienia na pobyt w Polsce. Nie walczy się za polityków.

To zabawne, jak wielu sadoli autentycznie wierzy, że na tym portalu siedzą jacyś Ukraińcy.
Zgłoś
nikt1982 2024-06-11, 13:25 3
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem