Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-06-25, 1:06 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ptak 2012-06-25, 7:53
Dla mnie to za mało bierze ,powinien się cenić a nie tak mało
Jaki ten naród głupi jest to brak słów ,ale jak to się mówi polak mądry po szkodzie ,jak jeszcze ich bardziej pognębi może zrozumieją

PS do szczecina
Ja tam widzę coraz więcej osób w dwóch dużych świątyniach bożych CH Galaxy i CH Kaskada
a czy to różnica kto jest bogiem PLN czy Jezus
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-25, 8:03 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Cogito 2012-06-25, 8:33 1
Ci co tak najwięcej tutaj hejtują to pewnie co niedzielę z mamusią i tatusiem za rączkę idą do kościoła.
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-25, 8:51
Zgłoś
Magnic 2012-06-25, 8:57
Zgłoś
Dico666 2012-06-25, 9:26
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-25, 10:11
Treaz jak nauczycielka bd chcial mnie wziac do tablicy bd jej odpowiadal 'odejdz szatanie'
Zgłoś
chomik1234 2012-06-25, 10:48 2
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-25, 11:06
Zgłoś
blendziooh 2012-06-25, 11:15 1
Zgłoś
Klapki Mojżesza 2012-06-25, 11:48 3
Smutne, że przez pryzmat takich ludzi jak ten człowiek ocenia się ogół księzy i kościół.
Zgłoś
Maruda76 2012-06-25, 11:57 5
@ jasnejasne

Głupoty to Ty wypisujesz. Oczywiście , że "w każdej społeczności są czarne owce, chamy, prostaki i złodzieje" ale kiedy się ich zdemaskuje to się ich kara, zwalnia ze stanowiska, czy cokolwiek. A w kościele co ? przenosi się do innej parafii i koniec. Ilu księży siedzi za pedofilię ? Wszystko jest tuszowane i to jest właśnie sedno sprawy!

Wychowałem się w rodzinie głęboko katolickiej, ale kiedy zacząłem samodzielnie myśleć, zobaczyłem na własne oczy wszechobecną hipokryzję katolików. To co się teraz wyprawia to nie jest nawet parodia wiary, tylko legalna zorganizowana mafia złodziei i pedofilii.
Każdy porządny człowiek (a co dopiero katolik) po ujawnieniu ciemnych faktów z życia dowolnego księdza powinien domagać się jego ukarania i wydalenia z kościoła, a oni jeszcze ich bronią.

NAPISAŁEŚ: "Jesteś ateistą? Badz sobie nim ale siedz cicho i nie obrażaj nas katolików, bo my do Ciebie nic nie mamy."
HAHAHA Nie mogę... Czy Ty w ogóle czytasz to co piszesz ?
My do Ciebie nic nie mamy - ale siedź cicho!!! HAHAHAHAHA

To ja napisze tak: Ja też do Ciebie nic nie mam - ale SPIE*DALAJ najlepiej na forum radia maryja.
Co w ogóle święty katoliku robisz na Sadisticu ?
Zgłoś
l__s2 2012-06-25, 12:20
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-25, 12:46
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem