👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jego logika bije po oczach, Samochód zepsuty to znaczy ze nawet kiera nie bangla
Teraz to szrot

Teraz to szrot

Kiedyś miałem podobną sytuację, ledwo do auta wsiadłem a ojciec ruszył zanim zdążyłem kluczyk do stacyjki wsadzić.
Od tej pory sam kilka razy holowałem inne auta i zawsze miałem odpalony telefon komórkowy by mieć kontakt z drugim kierowcom.
Od tej pory sam kilka razy holowałem inne auta i zawsze miałem odpalony telefon komórkowy by mieć kontakt z drugim kierowcom.
woszczuthcrew napisał/a:
Francuskie gówno, wiadomo że to nie jeździ.
To chyba Angol, ale rzeczywiście nie umie jeździć.
tutaj macie cale kompilacje, zadna nowosc, autor to na pewno inzynier xD
youtube.com/@TomSunderland/videos
youtube.com/@TomSunderland/videos
Narysować to ubezpieczycielowi.. Na jednej ilustracji się nie skończy, musiałby powstać komiks.
Nie wiem jak w UK ale w polskim prawie drogowym winę za taką kolizję ponosi kierujący pojazdem HOLUJĄCYM. Warto pamiętać jak trzeba jaką auto-pi**ę poratować
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie