Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:07
🔥 Tornada w USA - teraz popularne
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
specjal01 2025-06-06, 21:30
SpalonyŻymianin napisał/a:

"Każda matka kocha swoje dzieci."
No chyba, że Magdalena się nazywa. Wtedy niekoniecznie. Pozostaje mieć nadzieję, że ta jedna to n8e Madka

Zgłoś
xdrt 2025-06-06, 23:52
Jestem rowerzystą i zdradzę Wam sekret. Rowerzystów też wk🤬iają p🤬leni pedalarze. Nie wie, którą stroną ścieżki jechać, nie wie jak się włączyć do ruchu, nie wie nic...

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
Bumerang73 2025-06-07, 0:46
Mam nadzieję, że rozjechał tą k🤬ę na rowerze.
Zgłoś
smc 2025-06-07, 1:26
pierdylion83 napisał/a:

urwane w najlepszym momencie

to tylko lusterko
Zgłoś
Kici-Kici 2025-06-07, 10:42
Pamiętajcie pedały, że schodzi się z roweru przed przejściem! Inaczej możecie już nie zamoczyć.
Zgłoś
w0jt4s 2025-06-07, 12:33 1
NEGANxLUCILLE napisał/a:

Pamiętajcie pedały, że schodzi się z roweru przed przejściem! Inaczej możecie już nie zamoczyć.

Na przejściu dla pieszych owszem ale nie na ścieżce rowerowej ktora tutaj jest w dodatku rowerzysta miał zielone światło
Zgłoś
KajkoKokosz 2025-06-07, 13:07
Dlaczego teraz ci co skręcają mają zielone i jednocześnie zielone jest na przejściu?
Zgłoś
Kozła666Stopa 2025-06-07, 19:39
Wystarczyło otworzyć drzwi w Volvo jak podjeżdżał....
Zgłoś
TurboKaczka 2025-06-09, 10:25
KamilDC86 napisał/a:

Polaczki to zawsze byli idioci w większości i jeśli już ktoś jeszcze bardziej ich ogłupił to były to te pisowskie ścierwa, czego dowodem jest wybranie na prezydenta tego alfonsa j🤬ego, chama przebranego w gatniturek.

Matka twoja wspaniałą osobą była,
Babka twoja wspaniałą osobą była,
I prababka twoja wspaniałą osobą była.

Tfu na ciebie ćwierćstrzałowcu. Idż na marsz pederastów z rafaukiem i sie za flety trzymajcie.
Zgłoś
KamilDC86 2025-06-09, 12:22
TurboKaczka napisał/a:

Matka twoja wspaniałą osobą była,
Babka twoja wspaniałą osobą była,
I prababka twoja wspaniałą osobą była.
Tfu na ciebie ćwierćstrzałowcu. Idż na marsz pederastów z rafaukiem i sie za flety trzymajcie.

Ryj trzymaj krótko prawacki połmóżdzku...
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-06-11, 1:50
Pedalarze są skłonni wp🤬lić się pod trasporter opancerzony "bo mieli zielone"
Zgłoś
Grubasnik 2025-06-14, 23:54
Czy ktoś z was w ogóle zauważył, że kierowca przejechał na czerwonym?
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem