👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:07
🔥
Tornada w USA
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
SpalonyŻymianin napisał/a:
"Każda matka kocha swoje dzieci."
No chyba, że Magdalena się nazywa. Wtedy niekoniecznie. Pozostaje mieć nadzieję, że ta jedna to n8e Madka

Jestem rowerzystą i zdradzę Wam sekret. Rowerzystów też wk🤬iają p🤬leni pedalarze. Nie wie, którą stroną ścieżki jechać, nie wie jak się włączyć do ruchu, nie wie nic...
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Pamiętajcie pedały, że schodzi się z roweru przed przejściem! Inaczej możecie już nie zamoczyć.
NEGANxLUCILLE napisał/a:
Pamiętajcie pedały, że schodzi się z roweru przed przejściem! Inaczej możecie już nie zamoczyć.
Na przejściu dla pieszych owszem ale nie na ścieżce rowerowej ktora tutaj jest w dodatku rowerzysta miał zielone światło
Dlaczego teraz ci co skręcają mają zielone i jednocześnie zielone jest na przejściu?
KamilDC86 napisał/a:
Polaczki to zawsze byli idioci w większości i jeśli już ktoś jeszcze bardziej ich ogłupił to były to te pisowskie ścierwa, czego dowodem jest wybranie na prezydenta tego alfonsa j🤬ego, chama przebranego w gatniturek.
Matka twoja wspaniałą osobą była,
Babka twoja wspaniałą osobą była,
I prababka twoja wspaniałą osobą była.
Tfu na ciebie ćwierćstrzałowcu. Idż na marsz pederastów z rafaukiem i sie za flety trzymajcie.
TurboKaczka napisał/a:
Matka twoja wspaniałą osobą była,
Babka twoja wspaniałą osobą była,
I prababka twoja wspaniałą osobą była.
Tfu na ciebie ćwierćstrzałowcu. Idż na marsz pederastów z rafaukiem i sie za flety trzymajcie.
Ryj trzymaj krótko prawacki połmóżdzku...
Pedalarze są skłonni wp🤬lić się pod trasporter opancerzony "bo mieli zielone"
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie