📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:58

A te kolorowe tabliczki przy jezdni to dla ozdoby? Ale co ja tam wiem... Banda przygłupich nieudaczników zawsze ma rację, bo są w większości (podziękujcie Donaldu Tusku za zniszczenie szkolnictwa. Przez niego jesteście idiotami).
Argeusz napisał/a:
Mam nadzieję, że go rozjechał.
"Nadzieja jest matką głupich" Znasz to?
SADOL.PL napisał/a:
Nic dziwnego - WF i wszystko jasne (tj. patola).
Gocław to ty szanuj
specjal01 napisał/a:
A te kolorowe tabliczki przy jezdni to dla ozdoby? Ale co ja tam wiem... Banda przygłupich nieudaczników zawsze ma rację, bo są w większości (podziękujcie Donaldu Tusku za zniszczenie szkolnictwa. Przez niego jesteście idiotami).
tu nie o tabliczki się rozchodzi, a o sygnalizacje zamiaru skrętu. ten film jest sprytnie przycięty, pedalarz jechał jakby w autobus i skręcił w jego lewo wjeżdżając na przejazd, ale oczywiście nie zasygnalizował tego, wiec Pan z volvo zatrąbił, a resztę widzisz.
PS nikomu dziękować nie musze, bo jak PO nie popieram tak to czarnek spieprzył edukacje
Wiele razy jadąc na rowerze miałem taką sytuacje jak ten frustrat pedalarz, ale zdaję sobie sprawę z tego że w takiej sytuacji kierowca auta może mnie nie widzieć, dlatego zwalniam upewniając się czy się zatrzyma czy pojedzie dalej, wtedy po prostu się zatrzymuję i kontynuuje jazdę jak auto sobie przejedzie, dzisiaj miałem dwie takie sytuacje i jakoś funkcjonuję z tym że auto sobie pojechało dalej przede mną.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie