👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A te kolorowe tabliczki przy jezdni to dla ozdoby? Ale co ja tam wiem... Banda przygłupich nieudaczników zawsze ma rację, bo są w większości (podziękujcie Donaldu Tusku za zniszczenie szkolnictwa. Przez niego jesteście idiotami).
Argeusz napisał/a:
Mam nadzieję, że go rozjechał.
"Nadzieja jest matką głupich" Znasz to?
SADOL.PL napisał/a:
Nic dziwnego - WF i wszystko jasne (tj. patola).
Gocław to ty szanuj
specjal01 napisał/a:
A te kolorowe tabliczki przy jezdni to dla ozdoby? Ale co ja tam wiem... Banda przygłupich nieudaczników zawsze ma rację, bo są w większości (podziękujcie Donaldu Tusku za zniszczenie szkolnictwa. Przez niego jesteście idiotami).
tu nie o tabliczki się rozchodzi, a o sygnalizacje zamiaru skrętu. ten film jest sprytnie przycięty, pedalarz jechał jakby w autobus i skręcił w jego lewo wjeżdżając na przejazd, ale oczywiście nie zasygnalizował tego, wiec Pan z volvo zatrąbił, a resztę widzisz.
PS nikomu dziękować nie musze, bo jak PO nie popieram tak to czarnek spieprzył edukacje
specjal01 napisał/a:
Polaczki to zawsze byli idioci w większości i jeśli już ktoś jeszcze bardziej ich ogłupił to były to te pisowskie ścierwa, czego dowodem jest wybranie na prezydenta tego alfonsa j🤬ego, chama przebranego w gatniturek.
W takich sytuacjach kierowca może nie widzieć rowerzysty. Wolę jako rowerzysta ominąć taki samochód lewą stroną lub po prostu się zatrzymać i poczekać na reakcję. Kierowca nie jest w stanie zauważyć jak zap🤬lam 30 km\s lub szybciej, więc ciul w te cyferki które uwielbiam czasami. Trzeba czasami patrzeć też na zdrowie. Zdrowie Panowie i Panie <piwo>
Wiele razy jadąc na rowerze miałem taką sytuacje jak ten frustrat pedalarz, ale zdaję sobie sprawę z tego że w takiej sytuacji kierowca auta może mnie nie widzieć, dlatego zwalniam upewniając się czy się zatrzyma czy pojedzie dalej, wtedy po prostu się zatrzymuję i kontynuuje jazdę jak auto sobie przejedzie, dzisiaj miałem dwie takie sytuacje i jakoś funkcjonuję z tym że auto sobie pojechało dalej przede mną.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie