Pedofile
R................Q
• 2013-03-04, 21:42
Jak donoszą media, wkrótce zamkniętych zostanie 120 kolejnych pedofilów.
Niestety odzyskają wolność, gdy tylko wybiorą nowego papieża.
i tam w tym zamknięciu będzie dopiero orgia
podpis użytkownika
Och, jakąż zagadką jest człowiek! (...) I właśnie dlatego pewien myślący jegomość powiedział, że lepiej go j🤬 niż usiłować zrozumieć.
I to weszło na główną? Ja p🤬le...
R................Q
2013-03-05, 9:33
Amor Patriae Nostra Lex napisał/a:
I to weszło na główną? Ja p🤬le...
A Tobie co już z rana nie pasuje? Melisy sobie zaparz kochaniutki, przejdzie Ci.
P................z
2013-03-05, 10:03
Zamkniętych? Chyba w sali w której odbywa się konklawe.
męczą mnie już te stereotypy czy każdy ksiądz jest pedofilem? a każdy chłopak w bluzie z kapturem nap🤬la się pod blokiem? ten świat staje się coraz bardziej chory.
s................a
2013-03-05, 11:03
Krytykujesz kościół katolicki w internecie... musisz być taki odważny!
Zgłaszam cie do prokuratury, p🤬lona lewacka k🤬o
max_well napisał/a:
męczą mnie już te stereotypy czy każdy ksiądz jest pedofilem? a każdy chłopak w bluzie z kapturem nap🤬la się pod blokiem? ten świat staje się coraz bardziej chory.
to nie każdy koleś w rurkach to ciota?
j................e
2013-03-05, 12:47
@up
Tutaj akurat się sprawdza. Wyjątek. Ale to tylko pokazuje od których można brać telefony, bo taki Ci na bank nie przyp🤬oli, nawet jesli to nic Ci się nie stanie.
Ja p🤬le!! Ok, zdarzają się pedofile wśród księży, nie ma co zaprzeczać. Ale k🤬a, nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora!!! To tak, jakby powiedzieć, że każdy Niemiec jest nazistą, każdy Polak kradnie itp.!! Są przypadki pedofilii wśród księży i nie powinno się tego utajniać a przeciwnie, powinno się karać takie osoby jak każdego innego człowieka (jak dla mnie to ucięcie jaj na żywca, później jakieś inne wyszukane tortury) który by się dopuścił takiej zbrodni ale nie mówmy że wszyscy księża to pedofile!!
h................Q
2013-03-05, 17:19
@2,3up nie rozumiem tego super hejtu na "rurki"... Od kiedy proste czarne czy szare a nawet granatowe spodnie są oznaką pedalstwa? Czy wg. was "prawdziwy mężczyzna" może nosić jedynie dres lub obdarte jeansy? Co ciekawe wielu chłopaczków w dresach, których mijam to tylko tacy, którzy mocni są jedynie w 5 przy 1, ale jak są sami to nagle stają się takim arłukowiczem przy tusku i nawet mordy nie otworzą...
b................w
2013-03-05, 19:56
Cytat:
Jak donoszą media, wkrótce zamkniętych zostanie 120 kolejnych pedofilów.
K🤬a, mam nadzieje, ze bd tym 121
P................n
2013-03-06, 0:06
Mi się podoba.

A Kościół jest dla ciemnogrodu i z obrońcami nawet nie ma co dyskutować, bo to jak przekonywać dziecko, że czerwony kapturek jest tylko w książce.