Nawet będąc ateistą wk🤬ia mnie nagononka na księży pedofilii przez gimbusów i ludzi o takim samym ilorazie inteligencji, zresztą nie tylko mnie, a większą część "dojrzałego sadola". Dlatego wklejam ten oto obrazek. Oczywiście każdy pedofil powinien być tak samo sponiewierany
źródło - "wSieci". Jak nie przemawia do niektórych to c🤬j mnie to obchodzi.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-10-15, 15:44
A moim zdaniem walka z kościołem i religią jako taką to całkowicie słuszna idea. Religie od zawsze powodowały konflikty i wojny. To religia nauczyła ludzi bezmyślnego posłuszeństwa, umartwiania się i ciągłego żałowania za wszystko co się zrobiło lub pomyślało. To religia wmówiła ciemnym masom, że na chmurce siedzi uśmiechnięty dziadek, który widzi jak sobie walisz konia (nawet w piwnicy), a wystarczy odklepać dziesięć zdrowasiek i facet w sukience ci wybaczy.
To religia wypacza umysły dzieci utrwalając wierzenia w niewidzialnych przyjaciół i aniołka stojącego za plecami, który uratuje cię przed rozpędzonym samochodem. To religia wprowadza ludzi w stan schizofrenii wmawiając, że wszystko jest zapisane w planie boskim i jednocześnie zmuszając do składania modlitw w celu zmiany tego planu. Moim zdaniem jakikolwiek kontakt funkcjonariusza religijnego (dowolnego wyznania) z dzieckiem poniżej np. 14 roku życia powinien być karany. Dotyczyć to powinno nie tylko rzeczonych aktów pedofilskich, ale też nauczania w szkołach czy kościołach.
konto usunięte
2013-10-15, 15:52
konto usunięte
2013-10-15, 15:53
konto usunięte
Dobrze, że poza zakłamanymi statystykami lewackich mediów wypływają także takie.
Cieszy mnie także, że coraz więcej ludzi zaczyna myśleć i widzie, że ta nagonka nie ma podstaw i służy jedynie zniszczeniu kościoła.
WSieci to porządne czasopismo, tygodnik łączący Frondę i Gazetę Polską, jeśli nie możesz sobie przez Tuska pozwolić na codzienną gazetę to ten tygodnik jest najlepszym wyborem dla prawdziwego polaka.
Polecam.
Seus
wSieci - PiSowska propaganda
HowAbout napisał/a:
No i?
Kler sobie zasłużył na takie traktowanie. Który normalny facet ślubuje "czystość seksualną". Później niespełnione krocze odbija się tej ciemnocie na psychice i są efekty.
Księża katoliccy nie ślubują czystości seksualnej. Ślubują ją tylko w zakonach.
konto usunięte
2013-10-15, 15:59
Źródło "wSieci", tak ? Wikipedia: wSieci (tymczasowo jako Sieci) – polski tygodnik społeczno-polityczny tworzony w większości przez byłych dziennikarzy „Uważam Rze” i „Rzeczpospolitej”, wydawany od 26 listopada 2012 w Warszawie. Redaktorem naczelnym jest Jacek Karnowski.
Dodam, że Karnowski jest popierany przez takie osobistości jak Terlikowski (redaktor Frondy). Chętnie zobaczyłbym prawdziwe źródło, ale obawiam się, że jest nim katolicki ból dupy.
tygodnik "wSieci" w taki sam sposób próbuje wybielać księży jak ich zwierzchnicy...
jesteś bardzo podatny na manipulacje i retoryke tego "prawicowego" szmatławca, gdyż nie zauważasz jak wiele jest doniesień o pedofilach (rozbicie szajki, zatrzymania, współpraca międzynarodowa policji itp) poza klerem.
A kler - to już wiele razy pisano tutaj - jest w tym temacie pod szczególną kontrolą, gdyż powinien stanowić wzór cnót...
konto usunięte
2013-10-15, 16:13
LittleBat napisał/a:
1. Geje nie próbowali mnie nigdy uczyć moralnośc
i
Skąd masz pewność, że żaden z twoich byłych nauczycieli ze szkół nie był pedałem?