konto usunięte
2013-10-15, 14:38
To teraz trza jechać po Biedroniach itp.
konto usunięte
2013-10-15, 14:50
No i?
Kler sobie zasłużył na takie traktowanie. Który normalny facet ślubuje "czystość seksualną". Później niespełnione krocze odbija się tej ciemnocie na psychice i są efekty.
konto usunięte
2013-10-15, 15:00
Widoczne na sadolu są takie grupki leszczy za wszelką siłe próbujący odciągnąć uwagę np od pedofili pedałów i kierując wszystkie najgorsze oskarżenia na kler. przypadek?
ciekawe skąd te liczby. Proszę wypełnić ankietę?
jestem pedałem tak nie
jestem księdzem tak nie
jestem pedofilem tak nie
konto usunięte
2013-10-15, 15:43
Żyjemy na zadupiu, którego infrastruktura drogowa jest porównywana do takich mocarstw jak Zimbabwe, podatki są porównywalne z niewolnikami starożytnego Rzymu, pracy nie ma - nawet jeśli chcesz założyć własne przedsiębiorstwo to musisz 10 lat biegać po urzędach i wypełniać papierki, benzyna i diesel mają ogromną akcyzę, ale mimo to spóźniające się 3 godziny pociągi nie mogą konkurować pod względem ekonomicznym z samochodami, bezrobotne żule dostają renty socjalne, podczas gdy normalny obywatel z trójką dzieci ledwo wiąże koniec z końcem, tusk śmieje się nam w twarz kradnąc kolejne miliony.
Faktycznie obchodzi mnie czy pedofil na co dzień zajmuje się odprawianiem mszy, pieczeniem bułek czy machaniem łopatą.