Pedofilia
W................r
• 2013-10-15, 14:35
Nawet będąc ateistą wk🤬ia mnie nagononka na księży pedofilii przez gimbusów i ludzi o takim samym ilorazie inteligencji, zresztą nie tylko mnie, a większą część "dojrzałego sadola". Dlatego wklejam ten oto obrazek. Oczywiście każdy pedofil powinien być tak samo sponiewierany
źródło - "wSieci". Jak nie przemawia do niektórych to c🤬j mnie to obchodzi.
M................u
2013-10-15, 14:38
To teraz trza jechać po Biedroniach itp.
L................t
2013-10-15, 14:42
1. Geje nie próbowali mnie nigdy uczyć moralności
2. Księża-pedofile to często księża-geje (takie czynię założenie, bądź co bądź najczęściej mowa o krzywdzeniu chłopców), więc wliczają się w obie statystyki, czyli ta druga musi być wyższa.
3. P🤬lę statystyki, wszyscy pedofile są siebie warci, nie mam potrzeby rozróżniania ich, czy segregowania.
D................o
2013-10-15, 14:48
a mnie to wcale nie wk🤬ia.
może w końcu się za nich wezmą, bo Jezus się w grobie przewraca patrząc na to co jego ludzie tutaj odp🤬lają.
Taka prawda jak mówi LittleBat(właściwie to możesz wrzucić zdjęcia cycków

)
Każda pedofilia jest chora, ale wśród kleru powinna być piętnowana 3 razy bardziej, bo to oni niby uczą ludzi jak żyć by być dobrym człowiekiem. W ten sam sposób powinni być np. traktowani policjanci, którzy popełniają przestępstwa.
A wszystkiemu winny poj🤬y celibat, którego i tak dotrzymuje mniejszy odsetek księży niż liczba murzynów na biegunie południowym
H................t
2013-10-15, 14:50
No i?
Kler sobie zasłużył na takie traktowanie. Który normalny facet ślubuje "czystość seksualną". Później niespełnione krocze odbija się tej ciemnocie na psychice i są efekty.
k................3
2013-10-15, 15:00
Widoczne na sadolu są takie grupki leszczy za wszelką siłe próbujący odciągnąć uwagę np od pedofili pedałów i kierując wszystkie najgorsze oskarżenia na kler. przypadek?
M................l
2013-10-15, 15:05
Kiedy k🤬a debilu zrozumiesz iż to nie nagonka. Pedofile są w każdej grupie zawodowej ale tylko ci w koloratkach mają zapewnione wsparcie swoich zwierzchników. Przenoszenie z parafii na parafię , próby tuszowania spraw przez zwierzchników byle by tylko kościół nie ucierpiał wizerunkowo. Nie odsuwanie od pracy z dziećmi księży podejrzanych o pedofilię. Z tym jest problem. Nie z tym iż wśród kapłanów są pedofile. Teraz pomyśl czy nie zostałeś zmanipulowany w to aby wierzyć iż jest to nagonka. To nie walka z kościołem to walka z wypaczeniami w kościele które są obecne jeżeli nie będzie o tym głośno i hierarchowie nie dostaną od opinii publicznej po pysku tak będzie się dziać.
ciekawe skąd te liczby. Proszę wypełnić ankietę?
jestem pedałem tak nie
jestem księdzem tak nie
jestem pedofilem tak nie
vass
2013-10-15, 15:19
C🤬j mnie obchodzi czy to nagonka, czy nie, j🤬 sk🤬ysynów w czarnych sukienkach i c🤬j
LittleBat napisał/a:
1. Geje nie próbowali mnie nigdy uczyć moralności
2. Księża-pedofile to często księża-geje (takie czynię założenie, bądź co bądź najczęściej mowa o krzywdzeniu chłopców), więc wliczają się w obie statystyki, czyli ta druga musi być wyższa.
3. P🤬lę statystyki, wszyscy pedofile są siebie warci, nie mam potrzeby rozróżniania ich, czy segregowania.
1. Cały czas p🤬lą o konieczności tolerancji.
2. Czyli pedał to tak samo j🤬y chory zbok do odstrzału co pedofil.
3. P🤬l p🤬l i dalej krzycz, że ksiądz pedofil.
W mediach trwa wojna przeciwko kościołowi jednocześnie promując pedalstwo i inne zboczenia. K🤬ica bierze...
Pedofil to pedofil. Takim trzeba ręce do łokci i c🤬ja up🤬lić.
M................2
2013-10-15, 15:40
Nie jestem gimbusem ,ale mnie wk🤬ia co chwile jak jakieś niedojeby mówią do każdego gimbus .
p................5
2013-10-15, 15:43
Żyjemy na zadupiu, którego infrastruktura drogowa jest porównywana do takich mocarstw jak Zimbabwe, podatki są porównywalne z niewolnikami starożytnego Rzymu, pracy nie ma - nawet jeśli chcesz założyć własne przedsiębiorstwo to musisz 10 lat biegać po urzędach i wypełniać papierki, benzyna i diesel mają ogromną akcyzę, ale mimo to spóźniające się 3 godziny pociągi nie mogą konkurować pod względem ekonomicznym z samochodami, bezrobotne żule dostają renty socjalne, podczas gdy normalny obywatel z trójką dzieci ledwo wiąże koniec z końcem, tusk śmieje się nam w twarz kradnąc kolejne miliony.
Faktycznie obchodzi mnie czy pedofil na co dzień zajmuje się odprawianiem mszy, pieczeniem bułek czy machaniem łopatą.