Zaangażowanie baby zajebiste.. lecę pomoc, albo nie, k🤬a moze pójdę ale to nie ten kierunek.
Kobiety po prostu są .... no właśnie...
Ja - w sekunde przep🤬lił bym sie przez ta siatkę gdzie stała '' biegawczyni '' i sp🤬alał jak najdalej od drogi.
kobieta- a c🤬j jakoś to będzie, musi mnie ominąć wszak jestem kobietą !!! a w zasadzie to niemożliwe co się dzieje, to nie może być prawda. Więc stoje w miejscu i nic nie robie.
Zresztą tylko się domyślam co one '' myślą '' w takich sytuacjach ale przebiega to u nich (kobiet) bardzo podobnie na niezliczonych filmikach z każdego zakątku naszego płaskiego królestwa . Ot co !
Ja - w sekunde przep🤬lił bym sie przez ta siatkę gdzie stała '' biegawczyni '' i sp🤬alał jak najdalej od drogi.
kobieta- a c🤬j jakoś to będzie, musi mnie ominąć wszak jestem kobietą !!! a w zasadzie to niemożliwe co się dzieje, to nie może być prawda. Więc stoje w miejscu i nic nie robie.
Zresztą tylko się domyślam co one '' myślą '' w takich sytuacjach ale przebiega to u nich (kobiet) bardzo podobnie na niezliczonych filmikach z każdego zakątku naszego płaskiego królestwa . Ot co !
podpis użytkownika
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.
Wszystko byłoby ok, gdyby jakiś Baran nie stanął za przejazdem pod prąd.
Ja bym sp🤬alał jak bym zobaczył że coś pędzi na mnie. W nagrodę dostała po nogach.
inzGamon napisał/a:
Wszystko byłoby ok, gdyby jakiś Baran nie stanął za przejazdem pod prąd.
Wszystko byłoby ok, gdybyś czytał opis. W Irlandii obowiązuje ruch lewostronny, krynico mądrości.

Mleko, wiesz pan, ma najszybszy transport, inaczej się zsiada.
Szkoda...
Że akurat nie jechał pociąg z daleka, ale to było by piękne. Ach szkoda.
Że akurat nie jechał pociąg z daleka, ale to było by piękne. Ach szkoda.