Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:27
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bloodwar 2018-01-09, 17:24 2
Po co im ciemne okulary w zamknietym pomieszczeniu?
Zgłoś
sieger001 2018-01-09, 17:29 71
@bloodwar, żeby nie było widać przerażenia w ich oczach.
Zgłoś
banerr 2018-01-09, 17:37 3
No nie wierzę, że fekaliusze go nie dźgnęli. Może jakieś oswojone mają.
Zgłoś
mygyry 2018-01-09, 17:45 7
bloodwar napisał/a:

Po co im ciemne okulary w zamknietym pomieszczeniu?

Są niewidomy i jadą na słuch ot cała tajemnica
Zgłoś
andrzejrobert75 2018-01-09, 19:06 1
ciekawe ilu talibów w Klewkach poszatkowali zanim się nauczyli.
Zgłoś
konto usunięte 2018-01-09, 19:23 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Waldteufel 2018-01-09, 19:34
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
smyndryl 2018-01-09, 19:44
@Jaczuro
Sens, jest tam, gdzie go znajdziesz. Strażnicy w Arlington, albo Gwardia Królewska. Nas śmieszy, to, co robią, dla nich jest sensem życia.
Zgłoś
konto usunięte 2018-01-09, 20:12
Zgłoś
konto usunięte 2018-01-09, 20:34 2
Zgłoś
zeto88 2018-01-09, 20:36
Prawa strona trochę brudna...
Zgłoś
chudy005 2018-01-09, 20:49
Może dokleją tą scenę do "Szeregowca Ryana"
Zgłoś
Black Snake 2018-01-09, 22:17
Sensowny przykład to według mnie tylko i wyłącznie robienie z ćwierćinteligentnych facetów jeszcze głupszych ludzi gotowych zrobić wszystko na rozkaz. Po prostu zrobienie sobie kogoś kto zawsze wypełni rozkaz. Czytałem trochę o tym bo chciałem iść do policji (możecie hejtować, ale emeryturka w wieku 40 kilku lat przekonuje) i facet po szkoleniu na policjanta/żołnierza wraca jako całkiem inny człowiek. I wydaje mi się, że 2 strony są które na takie coś się godzą. Debile, którym wszystko jedno i ci wybitnie mądry, którzy wiedzą, że dadzą radę z dystansem to wszystko ogarnąć i się nie zmienią.
Zgłoś
konto usunięte 2018-01-09, 23:07 7
Dla wszystkich, ciekawych po co im to. To elementy tzw. musztry paradnej, wiele armii na świecie ma takie kompanie. Są w tym zawody, nasi są jednymi z lepszych na świecie. Na pokazach są tłumy i całkiem fajnie się ogląda, do jakiego poziomu można wyćwiczyć automatyzm w setce ludzi. Dorabianie ideologii o jakimś debilizmie też jest debilizmem. Chyba że ktoś zawsze i o wszystko musi się przyczepić.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem