koleś rysuje z pamięci swoją zmarłą córkę od podstaw w photoshopie
nie wiem skąd to wziąłeś ze zmarłą córką ale już widziałem ten filmik długi czas temu i muszę przyznać gość ma talent
@up wyczytałem z yt tylko nie wiem do końca czy to rysuje ojciec córkę czy chłopak dziewczynę tutaj nie jestem pewien. W każdym bądź razie dziewczyna leżała przez długi czas w śpiączce w szpitalu po wypadku samochodowym w konsekwencji czego zmarła po kilku tygodniach.
W tym filmiku głownie chodzi o umiejętności tego gościa w photoshopie, wiedziałem że można przerabiać zdjęcia, powiększać cycki itd,ale że można narysować tak jak by to było zrobione aparatem to sorry ale nie wiedziałem
Jeszcze nikt nie napisał, że by j🤬? W takim razie ja pierwszy!
Kamm
2012-05-15, 23:17
Witkovito napisał/a:
Jeszcze nikt nie napisał, że by j🤬?
Jebnij się w łeb.
podpis użytkownika
"Rób to co robisz brat, świat jest dziki
Nie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"
@up
Nie spinaj się, z twarzy fajna dupa
Konto usunięte
2012-05-15, 23:36
Juz dało się tak w photoshopie 9.0 a co dopiero w tym dzisiejszym, widzialem takie filmy juz 3 lata temu. Ciekawe ile sie tego uczą
Konto usunięte
2012-05-15, 23:41
Witkovito napisał/a:
Jeszcze nikt nie napisał, że by j🤬? W takim razie ja pierwszy!
Nie napisałeś tego co najważniejsze, więc się nie liczy, haha!
Ja pierwszy - tum tu rum tum tum: r🤬ałbym!!!
Ba dum tssss!
Przedstwiciele gimbazy! Nie pier...cie mi tu o r🤬aniu i fajnych dupach!!! Dziewczyna zmarła i uszanujcie to!!! A jesli to jest jakieś "fake" to ten co to zmontował niech se strzeli w łeb.
Konto usunięte
2012-05-16, 7:26
nekrofil tylko trupa może r🤬ać, spokojnie pewnie nawet starej baby nigdy nie zar🤬ają że ich tak ciągnie do trupów
Konto usunięte
2012-05-16, 7:31
Mistrzu mój!!!
ja kiedyś wstawiłem pod dom furę za 100 tys. i pare osób uwierzyło, ale tu widze majstersztyk
Konto usunięte
2012-05-16, 8:25
To ja się zapytam, co to za utwór?
To jest sztuka, a nie komputerek co połowę robi za Ciebie:)
Konto usunięte
2012-05-16, 8:53
córka ładna ale tło c🤬jowe dał...