Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
pakicito 2012-04-14, 9:10
pechowy dla ciebie rowniez - brak r🤬ania
Zgłoś
f................9 2012-04-14, 9:34
Sama złamała...
Zgłoś
Qunda 2012-04-14, 9:35
To jest Sadistic czy Blogstic k🤬a?!
Zgłoś
Boingu 2012-04-14, 9:41 17
kunda5 napisał/a:

Twój Staristic.

podpis użytkownika

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów".- Stanisław Lem
Zgłoś
D................M 2012-04-14, 14:17 4
kubusiekh napisał/a:

Twój Staristic.

Twój poziom wypowiedzi wskazuje że masz nie więcej jak 15 lat. Lepiej idź i wsadź nos w książki bo w poniedziałek szkoła.
Zgłoś
Giorgio69 2012-04-14, 14:45
Cavaran napisał/a:

Piątek 13-tego był pechowy dla mojej dziewczyny. Najpierw przypaliła obiad, potem złamała nos.

Ja bym swojej też w kły wyj🤬, jak by obiad sp🤬oliła
Tylko bez przesady
Zgłoś
Qunda 2012-04-14, 15:27
kubusiekh napisał/a:

Twój Staristic.

♣ napisał/a:

Twój poziom wypowiedzi wskazuje że masz nie więcej jak 15 lat. Lepiej idź i wsadź nos w książki bo w poniedziałek szkoła.

No własnie co to k🤬a jest?!
Zgłoś
ludzi1 2012-04-14, 20:53 2
się k🤬a czepiacie, czy jak napiszę "leciałem tupolewem i wyj🤬em w palmę" też k🤬a wszyscy to będziecie łykać jak dz🤬ka k🤬sa? -.-'' trochę k🤬a sceptycyzmu
Zgłoś
Boingu 2012-04-14, 21:44 5
♣ napisał/a:

Chyba masz problem z akceptacją w swoim środowisku co? Innych wokół siebie pomniejszasz. Zapewne biją Cię w szkole co? Siedzisz przed komputerem, ważysz 120 kilo przy 170cm wzrostu. Masz pryszczaty ryj i skrzywienie kręgosłupa? Jeżeli masz jakiś problem udaj się do specjalisty, może Ci jakoś pomoże w akceptacji. Życzę Ci miłego tygodnia spędzonego przy zasłoniętych oknach i przed komputerem zgrywając kozaka na Sadisticu i ewentualnie kwejku. Pozdrawiam.

kunda5 napisał/a:

A co do Ciebie desperacie to widzę, że nie zrozumiałeś kawału, bo Cavaran raczej na Sadisticu bloga nie prowadzi, więc nie wiem po kiego c🤬ja piszesz taki debilny komentarz? Potem wjeżdżacie na mnie, że sam piszę debilne komentarze a nie widzicie swoich. Żenujący jesteście. Możecie razem zamieszkać i robić z siebie gimbusów na Sadisticu.

podpis użytkownika

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów".- Stanisław Lem
Zgłoś
Karol17 2012-04-15, 0:16
@up
się napiął...
Zgłoś
Boingu 2012-04-15, 9:10
@up
Nie napiął, tylko skoro we dwóch na mnie wjechali no to bez przesady.

podpis użytkownika

Zgłoś
Qunda 2012-04-15, 9:24
kubusiekh napisał/a:

Chyba masz problem z akceptacją w swoim środowisku co? Innych wokół siebie pomniejszasz. Zapewne biją Cię w szkole co? Siedzisz przed komputerem, ważysz 120 kilo przy 170cm wzrostu. Masz pryszczaty ryj i skrzywienie kręgosłupa? Jeżeli masz jakiś problem udaj się do specjalisty, może Ci jakoś pomoże w akceptacji. Życzę Ci miłego tygodnia spędzonego przy zasłoniętych oknach i przed komputerem zgrywając kozaka na Sadisticu i ewentualnie kwejku. Pozdrawiam.

A co do Ciebie desperacie to widzę, że nie zrozumiałeś kawału, bo Cavaran raczej na Sadisticu bloga nie prowadzi, więc nie wiem po kiego c🤬ja piszesz taki debilny komentarz? Potem wjeżdżacie na mnie, że sam piszę debilne komentarze a nie widzicie swoich. Żenujący jesteście. Możecie razem zamieszkać i robić z siebie gimbusów na Sadisticu.

Karol17 napisał/a:

@up
się napiął...

Zgłoś
Boingu 2012-04-15, 15:23
kunda5 napisał/a:

No patrzę, że jeszcze bajeczki oglądamy?

podpis użytkownika

Zgłoś
Qunda 2012-04-16, 6:41
kubusiekh napisał/a:

No patrzę, że jeszcze bajeczki oglądamy?

Widze że nie oglądasz,to i nieznasz.Najlepsze i najśmieszniejsze bajki z dziecinstwa (do dziś cieszą) to WarnerBros.K🤬A! No chyba że ty siedzisz cały dzień przed kompem i zerkasz w tv na mini mini+ na gadającą rybe.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie