To jest Sadistic czy Blogstic k🤬a?!
Twój Staristic.

podpis użytkownika
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów".- Stanisław Lem

Twój Staristic.![]()
Twój poziom wypowiedzi wskazuje że masz nie więcej jak 15 lat. Lepiej idź i wsadź nos w książki bo w poniedziałek szkoła.
Piątek 13-tego był pechowy dla mojej dziewczyny. Najpierw przypaliła obiad, potem złamała nos.
Ja bym swojej też w kły wyj🤬, jak by obiad sp🤬oliła

Tylko bez przesady

Twój Staristic.![]()
Twój poziom wypowiedzi wskazuje że masz nie więcej jak 15 lat. Lepiej idź i wsadź nos w książki bo w poniedziałek szkoła.
No własnie co to k🤬a jest?!
Chyba masz problem z akceptacją w swoim środowisku co? Innych wokół siebie pomniejszasz. Zapewne biją Cię w szkole co? Siedzisz przed komputerem, ważysz 120 kilo przy 170cm wzrostu. Masz pryszczaty ryj i skrzywienie kręgosłupa? Jeżeli masz jakiś problem udaj się do specjalisty, może Ci jakoś pomoże w akceptacji. Życzę Ci miłego tygodnia spędzonego przy zasłoniętych oknach i przed komputerem zgrywając kozaka na Sadisticu i ewentualnie kwejku. Pozdrawiam.

To jest Sadistic czy Blogstic k🤬a?!
A co do Ciebie desperacie to widzę, że nie zrozumiałeś kawału, bo Cavaran raczej na Sadisticu bloga nie prowadzi, więc nie wiem po kiego c🤬ja piszesz taki debilny komentarz? Potem wjeżdżacie na mnie, że sam piszę debilne komentarze a nie widzicie swoich. Żenujący jesteście. Możecie razem zamieszkać i robić z siebie gimbusów na Sadisticu.
podpis użytkownika
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów".- Stanisław LemNie napiął, tylko skoro we dwóch na mnie wjechali no to bez przesady.
podpis użytkownika
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów".- Stanisław Lem
Chyba masz problem z akceptacją w swoim środowisku co? Innych wokół siebie pomniejszasz. Zapewne biją Cię w szkole co? Siedzisz przed komputerem, ważysz 120 kilo przy 170cm wzrostu. Masz pryszczaty ryj i skrzywienie kręgosłupa? Jeżeli masz jakiś problem udaj się do specjalisty, może Ci jakoś pomoże w akceptacji. Życzę Ci miłego tygodnia spędzonego przy zasłoniętych oknach i przed komputerem zgrywając kozaka na Sadisticu i ewentualnie kwejku. Pozdrawiam.![]()
A co do Ciebie desperacie to widzę, że nie zrozumiałeś kawału, bo Cavaran raczej na Sadisticu bloga nie prowadzi, więc nie wiem po kiego c🤬ja piszesz taki debilny komentarz? Potem wjeżdżacie na mnie, że sam piszę debilne komentarze a nie widzicie swoich. Żenujący jesteście. Możecie razem zamieszkać i robić z siebie gimbusów na Sadisticu.
@up
się napiął...
No patrzę, że jeszcze bajeczki oglądamy?
podpis użytkownika
No patrzę, że jeszcze bajeczki oglądamy?
Widze że nie oglądasz,to i nieznasz.Najlepsze i najśmieszniejsze bajki z dziecinstwa (do dziś cieszą) to WarnerBros.K🤬A! No chyba że ty siedzisz cały dzień przed kompem i zerkasz w tv na mini mini+ na gadającą rybe.