👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dlaczego mimo tego, że po raz kolejny klikam "ignoruj" to te gówno dalej się mi tu pojawia?
Nie. Poglądy Dakana, mimo, że wyrażane w dość śmieszny sposób, zazwyczaj są po prostu debilne. Inteligentny koleś a robi z siebie kretyna pod publikę. Idealne odzwierciedlenie stereotypowego Polaka, który na wszystkim zna się najlepiej i umie tylko krytykować.

^ "Obrcam się w środowisku nacjonalistycznym"
Widać.W końcu 99% nacjonalistów to idioci...

@up
Idiotyzmem jest ocenianie ludzi których się nawet na oczy nie widziało.
Idiotyzmem jest ocenianie ludzi których się nawet na oczy nie widziało.

Shatter napisał/a:
^ "Obrcam się w środowisku nacjonalistycznym"
Jeżeli dla Ciebie idiotą jest osoba, która w dzisiejszej dobie wszechobecnej degeneracji nadal trzyma się solidnych, konserwatywnych zasad, ma honor, nie sprzedaje się na prawo i lewo i dba o swój kraj, to jestem dumny z bycia owym idiotą.
Sarkazm jest domeną ludzi inteligentnych. Głupi nie rozumieją.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie