z tą k🤬icą to ma chłop rację, a Polska niestety na każdym kroku jest k🤬icogenna

O nie! Znowu?!? Ale zaraz, zaraz. Jeżeli ten koszmar wrócił, tzn że dzisiaj będę pił

tosiewytnie napisał/a:
Poważniej niż zwykle...
Ale tak samo c🤬jowo.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih

święta prawda, lepiej k🤬a nie myśleć. patrze na debili bez szkoły to wydaje mi sie, że są szczęśliwsi niż Ci którzy myslą sobie uświadamiają w jakim gównie żyją.
jedno sie zgadza, gdzie sie nie ruszyz spotkac z kimkolwiek kto ma Ci cos zalatwic/pomoc, dostajesz k🤬icy juz w przy wyjsciu z chaty. Dla porownania, w Anglii Insurance Number, ktory zalatwia Ci ubezpieczenie zdrowotne, emeryture, pozwolenie o prace i rozlicza z podatkow zalatwia sie w jakies 10-15 minut. U nas tydzien to za malo. Dopiero jak wylecialem pozyc troche za granica, w faszystowie czy w UK, zauwazylem, jak bardzo chorym krajem jest PL. Niestety.
podpis użytkownika
ble ble
wchodze na sadistic dostaje k🤬icy nic ciekawego w poczekalni wchodzie na interie dostaje k🤬icy sama polityka SYF! lookam na torrenta jeszcze 5 h pobierania ide z psem wdepłem w gówno zajebisty dzień

rockface123 napisał/a:
wchodze na sadistic dostaje k🤬icy nic ciekawego w poczekalni wchodzie na interie dostaje k🤬icy sama polityka SYF! lookam na torrenta jeszcze 5 h pobierania ide z psem wdepłem w gówno zajebisty dzień
A kogo to k🤬a obchodzi.

up jak k🤬a nie wiesz co robić weź line i idź się zabij a nie odpisuj na komentarze innych w ten wk🤬iający sposób