Drugi przypadek też jest ekstremalny
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.A to nie w USA? Bo w Indiach są Indianie a Indianie są w Ameryce.
Póki co to EU chce nam narzucić bojkot Chin. Mamy się solidaryzować z USA w ich upadku.
To nie USA a co do tego drugiego to prawda. Ludzi nie stać na ubezpieczenia i gdy mają wypadek to wolą zdychać byle by tylko nikt nie wzywał karetki bo koszty tej usługi zrujnują finansowo jego rodzinę. Jakiś YouTuber o tym niedawno mówił tylko nie mogę sobie przypomnieć który. Chyba Tomasz Piekielnik którego kanał polecam . A cichego podstępnego wroga udającego przyjaciela jakim są stany złajdaczone należy bojkotować. Powszechny bojkot konsumencki początkiem ich klęski.
A wystarczy płacić te 260$ miesięcznie na ubezpieczenie.
Najtańsze w Ohio to 72$
Takie premium to 500$
A zarabiasz kilka tysięcy.
Jułesej takie źle a każdy tam lgbie
Lgnie
Dokładnie, też wolałbym płacić na ubezpieczenie niż przymusowo mi zabierają co miesiąc z 500zl i od pracodawcy też pewnie tyle a w zamian nic nie oferują
Albo od sanią kąt taką roślinką co w Afryce jest używana specjalnie w czasie ramadanu bo zawiera anfetamine i nie czujesz głodu bo w ramadan je się tylko raz w 24 godziny jak słące się wznosi o poranku tak zwany świt i tyle puzniej aby nie czuć głodu sają kat i to co jes na zębach tego tej osoby to albo ssała liście koki od lat albo ssała kobiet albo ssała kat niema innego wytłumaczenia
podpis użytkownika
XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ