Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Szkoda że film jest ucienty. Wydaje mi się że celowo przez autora. Dowiedzieli byśmy się jaki był powód interwencji. Z kontekst walka oaseczki.

Medyk napisał/a:

No i mamy aktualizacje z kamery przemysłowej. Czekam na opinie ekspertów.

Zgłoś
RoboCat 2021-12-13, 9:15 10
jakiego funkcjonariusza - przeciez to nieudacznicy zyciowi "straz miejska" - dzieciak widac chcialbyc kowbojem ale nikt nie chcial sie z nim nigdy bawic
Zgłoś
m.statystyka 2021-12-13, 9:24 2
ale frajerzy mam nadzieję, że święta spędzi w pierdlu

podpis użytkownika

Tak, za każdy koment o GMO dostaję od Monsanto dwie minuty nagrania z Pitbullem.
Zgłoś
Manolito666 2021-12-13, 9:24 19
Za brak k🤬a maseczki... Gdyby wam, wy telewizyjni covidioci powiedzieli, że wirus nie rozprzestrzenia się poniżej jednego metra, jutro zap🤬lali byście na czworakach. I bili brawa strażnikom wiejskim, że bohatersko nap🤬la tych, którzy odważyli się powstać z kolan.
Zgłoś
m.statystyka 2021-12-13, 9:26 50
Jednak nie za brak maseczki:
"- Film który powstał na interwencji z Galerii Twierdza w Zamościu w dniu 11.12.2021r. nie wygląda do końca tak jak sobie Państwo to wyobrażają. Podczas przeprowadzania interwencji, którą zapewne widzieliście NIE CHODZIŁO O MASECZKĘ !!! Powtarzam NIE chodziło o MASECZKĘ. Człowiek widoczny na nagraniu, wobec którego został użyty paralizator przed rozpoczęciem nagrywania wychodząc ze sklepu zaatakował mnie uderzając pięścią w twarz. Powód? Chciałem Pana wylegitymować w związku z jego nieodpowiednim zachowaniem na terenie Galerii - ujawnił policjant Krystian Bartoń, który próbował ujarzmić wyklinającego klienta galerii. "
salon24.pl/newsroom/1188812,zdecydowana-interwencja-policji-z-paraliza...

podpis użytkownika

Tak, za każdy koment o GMO dostaję od Monsanto dwie minuty nagrania z Pitbullem.
Zgłoś
Budrys2000 2021-12-13, 9:27 10
Oni "wyłączyli telewizor i włączyli myślenie"

He he he he he he i raz jeszcze he he
Zgłoś
BambiPMT 2021-12-13, 9:36 2
Szkoda że mu pałą w ten głupi ryj nie wyj🤬 ten pies.
Zgłoś
Dzieciątko_Jezus 2021-12-13, 9:42 7
"cooo dziewczynę??" xDD brawa dla funkcjonariuszy za zneutralizowanie patologii, imo i tak lekko ich potraktowali
Zgłoś
accuface 2021-12-13, 9:47 7
Niestety, ale ten filmik doskonale pokazuje dzisiejsze polskie społeczeństwo. Stajemy się społeczeństwem coraz bardziej rożczeniowym i ogłupiałym jednocześnie.
Zgłoś
Hvrittinge_sx 2021-12-13, 9:50 8
Nie można przestać stawiac oporu, bo skończymy jak Australijczycy w obozach koncentracyjnych ..... stanę pi stronie ludzi którzy walczą o swoją wolność, a tych dwóch policjantów przypomina mi panów z SS którzy wykonują najgłupszy rozkaz.
Zgłoś
Kruchy 2021-12-13, 9:52 16
Do póki ludzie w Polsce będą mieli taką mentalność to nic się tutaj nie zmieni. Zamiast bić brawo to się dop🤬lają o dobrze wykonywane aresztowanie.
Zgłoś
Angevil 2021-12-13, 10:03 8
W takiej sytuacji zawsze murem za mundurem

RoboCat napisał/a:

jakiego funkcjonariusza - przeciez to nieudacznicy zyciowi "straz miejska" - dzieciak widac chcialbyc kowbojem ale nikt nie chcial sie z nim nigdy bawic

Kolejnemu przeszkadza że jest jakaś służba pilnująca porządku i nie można sobie swobodnie przez to kraść i łamać przepisów uprzykrzając innym życie?

podpis użytkownika

I tak to jest.
Zgłoś
qaz123edc 2021-12-13, 10:13 7
Gratulacje idioci, po komentarzach widać że wasze serca pompują krew ludzi którzy na własnym podwórku dali się złapać w siatkę, grzecznie ustawili się w kolejce do obozu a później po fakcie p🤬lili jacy to oni niezłomni

Ech polaczki...
Zgłoś
janlew 2021-12-13, 10:31 2
Każda dyskusja jest bez sensu, przy uciętym nagraniu.
Zgłoś
Mycroft 2021-12-13, 10:34 7
I jest już wyjaśnienie.

Zgłoś
stach_mysliwy 2021-12-13, 10:39 3
Za gazownie mojej kobiety też poszedłbym z nim na solo HWDP
P🤬lić konsekwencje honor najważniejszy.....
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie