Szkoda że film jest ucienty. Wydaje mi się że celowo przez autora. Dowiedzieli byśmy się jaki był powód interwencji. Z kontekst walka oaseczki.
Medyk napisał/a:
No i mamy aktualizacje z kamery przemysłowej. Czekam na opinie ekspertów.
jakiego funkcjonariusza - przeciez to nieudacznicy zyciowi "straz miejska" - dzieciak widac chcialbyc kowbojem ale nikt nie chcial sie z nim nigdy bawic
ale frajerzy

mam nadzieję, że święta spędzi w pierdlu
podpis użytkownika
Tak, za każdy koment o GMO dostaję od Monsanto dwie minuty nagrania z Pitbullem.
Za brak k🤬a maseczki... Gdyby wam, wy telewizyjni covidioci powiedzieli, że wirus nie rozprzestrzenia się poniżej jednego metra, jutro zap🤬lali byście na czworakach. I bili brawa strażnikom wiejskim, że bohatersko nap🤬la tych, którzy odważyli się powstać z kolan.
Jednak nie za brak maseczki:
"- Film który powstał na interwencji z Galerii Twierdza w Zamościu w dniu 11.12.2021r. nie wygląda do końca tak jak sobie Państwo to wyobrażają. Podczas przeprowadzania interwencji, którą zapewne widzieliście NIE CHODZIŁO O MASECZKĘ !!! Powtarzam NIE chodziło o MASECZKĘ. Człowiek widoczny na nagraniu, wobec którego został użyty paralizator przed rozpoczęciem nagrywania wychodząc ze sklepu zaatakował mnie uderzając pięścią w twarz. Powód? Chciałem Pana wylegitymować w związku z jego nieodpowiednim zachowaniem na terenie Galerii - ujawnił policjant Krystian Bartoń, który próbował ujarzmić wyklinającego klienta galerii. "
salon24.pl/newsroom/1188812,zdecydowana-interwencja-policji-z-paraliza...
podpis użytkownika
Tak, za każdy koment o GMO dostaję od Monsanto dwie minuty nagrania z Pitbullem.
Oni "wyłączyli telewizor i włączyli myślenie"
He he he he he he i raz jeszcze he he
Szkoda że mu pałą w ten głupi ryj nie wyj🤬 ten pies.
"cooo dziewczynę??" xDD brawa dla funkcjonariuszy za zneutralizowanie patologii, imo i tak lekko ich potraktowali
Niestety, ale ten filmik doskonale pokazuje dzisiejsze polskie społeczeństwo. Stajemy się społeczeństwem coraz bardziej rożczeniowym i ogłupiałym jednocześnie.
Nie można przestać stawiac oporu, bo skończymy jak Australijczycy w obozach koncentracyjnych ..... stanę pi stronie ludzi którzy walczą o swoją wolność, a tych dwóch policjantów przypomina mi panów z SS którzy wykonują najgłupszy rozkaz.
Do póki ludzie w Polsce będą mieli taką mentalność to nic się tutaj nie zmieni. Zamiast bić brawo to się dop🤬lają o dobrze wykonywane aresztowanie.
W takiej sytuacji zawsze murem za mundurem
RoboCat napisał/a:
jakiego funkcjonariusza - przeciez to nieudacznicy zyciowi "straz miejska" - dzieciak widac chcialbyc kowbojem ale nikt nie chcial sie z nim nigdy bawic
Kolejnemu przeszkadza że jest jakaś służba pilnująca porządku i nie można sobie swobodnie przez to kraść i łamać przepisów uprzykrzając innym życie?
podpis użytkownika
I tak to jest.
Gratulacje idioci, po komentarzach widać że wasze serca pompują krew ludzi którzy na własnym podwórku dali się złapać w siatkę, grzecznie ustawili się w kolejce do obozu a później po fakcie p🤬lili jacy to oni niezłomni
Ech polaczki...
Każda dyskusja jest bez sensu, przy uciętym nagraniu.
Za gazownie mojej kobiety też poszedłbym z nim na solo HWDP
P🤬lić konsekwencje honor najważniejszy.....