No i mamy aktualizacje z kamery przemysłowej. Czekam na opinie ekspertów.
No i mamy aktualizacje z kamery przemysłowej. Czekam na opinie ekspertów.
Napisałbym, że ci foliarze posiadają IQ ameby....ale nawet ameba kieruje się absolutnie podstawowymi instynktami samozachowawczymi. A tutaj? facet, z powodu braku maseczki....atakuje pięściami policjanta, za co niemal na stówe pójdzie siedziec:D Nom debil normalnie
Jednak nie za brak maseczki:
"- Film który powstał na interwencji z Galerii Twierdza w Zamościu w dniu 11.12.2021r. nie wygląda do końca tak jak sobie Państwo to wyobrażają. Podczas przeprowadzania interwencji, którą zapewne widzieliście NIE CHODZIŁO O MASECZKĘ !!! Powtarzam NIE chodziło o MASECZKĘ. Człowiek widoczny na nagraniu, wobec którego został użyty paralizator przed rozpoczęciem nagrywania wychodząc ze sklepu zaatakował mnie uderzając pięścią w twarz. Powód? Chciałem Pana wylegitymować w związku z jego nieodpowiednim zachowaniem na terenie Galerii - ujawnił policjant Krystian Bartoń, który próbował ujarzmić wyklinającego klienta galerii. "
Jednak nie za brak maseczki:
"- Film który powstał na interwencji z Galerii Twierdza w Zamościu w dniu 11.12.2021r. nie wygląda do końca tak jak sobie Państwo to wyobrażają. Podczas przeprowadzania interwencji, którą zapewne widzieliście NIE CHODZIŁO O MASECZKĘ !!! Powtarzam NIE chodziło o MASECZKĘ. Człowiek widoczny na nagraniu, wobec którego został użyty paralizator przed rozpoczęciem nagrywania wychodząc ze sklepu zaatakował mnie uderzając pięścią w twarz. Powód? Chciałem Pana wylegitymować w związku z jego nieodpowiednim zachowaniem na terenie Galerii - ujawnił policjant Krystian Bartoń, który próbował ujarzmić wyklinającego klienta galerii. "
Brawo Policja. j***ć Januszy i grazynki
Rozliczyć to se możesz swoją starą z 500+ co najwyżej
Nie chodziło o maseczki.
zawsze jak idę na służbę, i mam do czynienia z takim ludzkim ogryzkiem, śmieciem, lumpem jak ty, z bananem na ryju napie**alam pałeczka :p