Szkoda że film jest ucienty. Wydaje mi się że celowo przez autora. Dowiedzieli byśmy się jaki był powód interwencji. Z kontekst walka oaseczki.
Medyk napisał/a:
No i mamy aktualizacje z kamery przemysłowej. Czekam na opinie ekspertów.
P.s. policjant c🤬j, jezeli taki cyrk odj🤬 za maseczke
Przyjdzie czas rozliczen....
a ja pierodlę w dupę obie strony.
ani chłop nie zachował się inteligentnie, ani mundurowi nie mają prawa (naprawdę nie mają, i c🤬j XD) dawać mandatów za brak maseczki.
gdzieś fajnie ktoś podsumował: zaczęło się na "wytrzymajcie dwa tygodnie", a jest "niezaszczepieni mają płacić za leczenie" i się jeszcze nie skończyło XD
Co tak mało komentarzy zawiodłem się
Szangti napisał/a:
Nie potrzebnie wyciągali łapy do nich jednak każdy sąd uzna że środki użyte przez policję były nie adekwatne do sytuacji/zagrożenia. Ja bym się sadowal z tzw" policja". Wprawdzie nie jestem lewakiem to nie wiem czy by uznał to sąd ale bym walczył .
Saduj się... Buahaha
Idiotę czuć na kolometr
Needtrue napisał/a:
Nikt nie słyszał jak kobieta mówi, że przecież założył maskę ?.. czy o co tu chodzi ??.. każą wam coś zrobić i to grzecznie robicie nie patrząc jakie to jest mądre brawa dla prawdziwych ameb i dla tych co pilnują tego chorego prawa. Każą wam siedzieć w domu to będziecie siedzieć, każą wam nie wchodzić do lasu to się grzecznie posłuchacie. POKOLENIE NIEWOLNIKÓW.
Wstał od klocków LEGO i udaje dorosłego
normalni ludzie w takiej sytuacji sie nie znajdują. Patologia tak odp🤬la
Medyk napisał/a:
No i mamy aktualizacje z kamery przemysłowej. Czekam na opinie ekspertów.
W mojej opinii mają c🤬jową kamerę przemysłową.
Nikt normalny nie wdaje się w bójkę z policjantem nawet gdyby mu kazał maskę na c🤬ju założyć.
Konto usunięte
2021-12-13, 19:32
Ale patola
blokern napisał/a:
a mi sie podoba ze sa jeszcze osoby ktore przeciwstawiaja sie tym poj🤬ym pomyslom. rafcio jestes fanem noszenia maseczek ktore gowno pomagaja w walce z pandemia a ktorych sami politycy nie nosza a innym wciskaja Twoja sprawa. jestes poslusznym kundlem ktory wykonuje rozkazy poslusznych psow rowniez Twoja sprawa. Gorzej ze przez takie ulegle kregoslupy jak Ty, policja bedzie miala coraz wiecej rozkazow jak j🤬e SS.
czytaj ze zrozumieniem. nie chodziło o maseczki.
Nie chodziło o maseczki, zrobili syf w innym sklepie i poszedł cynk do ochrony. Reszta na filmie.
jebac was i ten pisland polaczki
Nie wierzę w plandemie, fh🤬ju mam trupy których prawie nikt nie widzi. Ale policję należy szanować. Założyć ta maskę powierzchownie i rozejść się.
Promocja, libacja, dewiacja. Nigdy więcej nie pójdę do galerii handlowej.
To się dzieje za brak maseczki. To jest w Polsce. Dochowaliśmy się nowej milicji, jak za komuny. Autorytet tych bandytów w mundurach jest zerowy. Mam nadzieję, że zdechną w mękach.
Policjantów na sadistica życzę wszystkiego najgorszego.
Manolito666 napisał/a:
Za brak k🤬a maseczki... Gdyby wam, wy telewizyjni covidioci powiedzieli, że wirus nie rozprzestrzenia się poniżej jednego metra, jutro zap🤬lali byście na czworakach. I bili brawa strażnikom wiejskim, że bohatersko nap🤬la tych, którzy odważyli się powstać z kolan.
idz skończ podstawówkę.
Brawo Policja. J🤬 Januszy i grazynki
CrookerS napisał/a:
P.s. policjant c🤬j, jezeli taki cyrk odj🤬 za maseczke
Przyjdzie czas rozliczen....
Rozliczyć to se możesz swoją starą z 500+ co najwyżej