Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Szkoda że film jest ucienty. Wydaje mi się że celowo przez autora. Dowiedzieli byśmy się jaki był powód interwencji. Z kontekst walka oaseczki.

Medyk napisał/a:

No i mamy aktualizacje z kamery przemysłowej. Czekam na opinie ekspertów.

Zgłoś
piasekmaster 2021-12-13, 5:33 79
dobrze takiemu , koniec pobłażliwości policyjnej ,
Zgłoś
Szangti 2021-12-13, 6:21 10
Nie potrzebnie wyciągali łapy do nich jednak każdy sąd uzna że środki użyte przez policję były nie adekwatne do sytuacji/zagrożenia. Ja bym się sadowal z tzw" policja". Wprawdzie nie jestem lewakiem to nie wiem czy by uznał to sąd ale bym walczył .
Zgłoś
Medyk 2021-12-13, 7:03 115
Zawsze staram się postawić po 2 stronie. Wydajesz polecenie, raz drogi, trzeci. Ten się moiota jak Szatan, bluźni, wymac🤬je łapami. W końcu kapsoicyna idzie w ruch. Dziewczyna cie odpycha. Prosisz odejdź nie pchaj bo dostaniesz gazem. Zdziwiona słowności policjanta, poczuła obietnice, i poszła do rozum do głowy już przestaje odpychać
Zgłoś
rafcio760 2021-12-13, 7:25 98
Doj🤬i się jak zwykle o maski bo takie mają rozkazy i tyle, gdyby pan kogucik i pani kurka grzecznie je założyli skończyło by się na niczym zapewne.
Zgłoś
spike2222 2021-12-13, 8:13 88
Napisałbym, że ci foliarze posiadają IQ ameby....ale nawet ameba kieruje się absolutnie podstawowymi instynktami samozachowawczymi. A tutaj? facet, z powodu braku maseczki....atakuje pięściami policjanta, za co niemal na stówe pójdzie siedziec:D Nom debil normalnie
Zgłoś
ququa 2021-12-13, 8:16 5
ale p🤬lenie w komentarzach.. maseczki sraseczki h🤬ja prawda

k🤬a promocja była na 50% to walka o przysłowiowego "karpia w lidlu"
Zgłoś
wertuqq 2021-12-13, 8:22 58
Krata browaru dla policji.
Byłyby dwie, gdyby doj🤬i jeszcze temu frajerowi, który nagrywał.
Zgłoś
butcher11 2021-12-13, 8:23 18
Ludzie myślą że jak włącza kamerkę i nagrywają to już mogą wszystko robić gdybym był tym policjantem i koleś rzuciłby się na mnie z łapami też wyjaśniłbym mu prądem że źle robi:) przecież nie będę się z menelem szarpał
Zgłoś
wertuqq 2021-12-13, 8:26 16
Szangti napisał/a:

Nie potrzebnie wyciągali łapy do nich jednak każdy sąd uzna że środki użyte przez policję były nie adekwatne do sytuacji/zagrożenia. Ja bym się sadowal z tzw" policja". Wprawdzie nie jestem lewakiem to nie wiem czy by uznał to sąd ale bym walczył .

Co byś robił z policją? Analfabeto.
Zgłoś
butcher11 2021-12-13, 8:28 7
wertuqq napisał/a:

Co byś robił z policją? Analfabeto.

Tu co drugi to analfabeta:) nawet w opisie filmiku "ucienty"
Zgłoś
wertuqq 2021-12-13, 8:29 38
Niech się menel i jego lafirynda cieszą, że pajac został tylko "popieszczony" prądem. W USA już by dogorywał z ołowiem w bebechach.
Zgłoś
marcinbobek 2021-12-13, 8:31 13
Pan Władek ze straży miejskiej zasłużył na medal i awans! Pierwszorzędnie chwycił za pysk łobuza i powalił na ziemię w celu wyjaśnienia mu w parterze zasad.
Młody pies bez żółtego dilda byłby obsrany i dobre 10 sekund filmu zajęło mu wsparcie Pana Władka.
Zgłoś
mygyry 2021-12-13, 8:38 22
W USA babsko by leżało z połamanymi rękami za to startowanie z łapami do policjanta.
Jeszcze nagrali jak typ wyskoczył z łapami do policjanta i beczą, że leży teraz z paralizatorem w dupie
Zgłoś
jozue 2021-12-13, 8:56 13
Szangti napisał/a:

Nie potrzebnie wyciągali łapy do nich jednak każdy sąd uzna że środki użyte przez policję były nie adekwatne do sytuacji/zagrożenia

Adekwatnie to sobie wyjeb młotkiem w łeb, ale takim ciężkim, z całej siły. Oni wszyscy powinni dostać 25 lat za usiłowanie zabójstwa funkcjonariuszy na służbie, ci którzy komentowali tylko też, za podżeganie do zabójstwa
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie