Film przedstawia pogląd byłego kandydata na prezydenta nazwiskiem Braun na aktualizacje systemu Windows do wersji ósmej, zwanej szatańską i wszeteczną.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:15
🔥
Podróż w III klasie
- teraz popularne
i to sa k*rwa kandydaci na prezydenta RP. piosenkarz bez wyksztalcenia z choroba alkoholowa, braun ktory jakims cudem spie*dolil z psychiatryka. reszte kandydatow typu kowalski czy lalka barbie, ktora prowadzi kampanie unikajac mediow z litosci pomine. patrze, a tu piosenkarz, ktorego wy*ebali z jego wlasnego zespolu ma 20% poparcia wsrod ludzi, ktorzy swoja edukacje skonczyli w prywatnych uczelniach na kierunku spedycja/logistyka/malowanie paznokci. ten kraj nie zasluzyl na demokracje.
Myślę, że to może być jakaś bardzo głęboka metafora, obrazująca obecną sytuacje Polski.
Ja interpretuję to tak, że cały rząd trzeba wymienić na nówkę sztukę a nie updatować, bo tym się uśmierci Polskę. A nawet jak się wymieni na nowy, to po zalogowaniu będzie i tak po staremu.
Ja interpretuję to tak, że cały rząd trzeba wymienić na nówkę sztukę a nie updatować, bo tym się uśmierci Polskę. A nawet jak się wymieni na nowy, to po zalogowaniu będzie i tak po staremu.
morm napisał/a:
Myślę, że to może być jakaś bardzo głęboka metafora, obrazująca obecną sytuacje Polski.
Metafora której przykładem jest głupota jego żony i jego samego ?? Do tego głupia ponieważ w takiej sytuacji wystarczyło wyczyścić system / zrobić relinstall nie wymieniać cały sprzęt.
McMenel napisał/a:
Metafora której przykładem jest głupota jego żony i jego samego ?? Do tego głupia ponieważ w takiej sytuacji wystarczyło wyczyścić system / zrobić relinstall nie wymieniać cały sprzęt.
Przecież powiedział, że serwisował go w amerykańskim sklepie to czego się po hamerykanach spodziewałeś??
Głęboka metafora...
Ludzie, gdzieś są granice robienia z siebie debila. Jeszcze mógł się poskarżyć, że jak się zalogowała do poczty na stronie, to wciąż ma wiadomości...
Ludzie, gdzieś są granice robienia z siebie debila. Jeszcze mógł się poskarżyć, że jak się zalogowała do poczty na stronie, to wciąż ma wiadomości...
horizn napisał/a:
ten kraj nie zasluzyl na demokracje.
To co mamy nie jest demokracją. Gdybyśmy mieli demokrację to my obywatele decydowalibyśmy o wielu sprawach np. jak wiek emerytalny. Politycy w ustroju demokratycznym są od spełniania naszych zachcianek, a póki co to jest całkowicie na odwrót...
Tak, tobie się chyba myli demokracja z czymś innym. Bo gdyby obywatele decydowali w takich sprawach, to wiek emerytalny by był pewnie w granicach 30 roku życia, pensja minimalna 1000000 PLN, prochy i wódka za darmo rozdawana na każdym rogu...
Szeryfian: nigdzie obywatele nie decyduja o wieku emerytalnym (zincum ci wyjasnil dlaczego), a w wiekszosci krajow europejskich wynosi on obecnie 67 lat.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie