👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Problem lezy tylko i wylacznie w polskiej mentalnosci, jak nawiecej nachlapac ale 2stowy na skipa to zal

i dobrze zrobili. Zarośnie to i nikt nie bedzie smieci widział
Najlepsze jest w tym to że właściciel lasu (teren prywatny) będzie się sądził.Kij że dostaną mandat 500pln jak będą musieli zwrócić koszty sprzątania itd plus jakieś zadośćuczynienie że wiewiórki już się tam nie lęgną.Tak więc mandat mandatem ale źle trafili że teren prywatny i zabulą xx razy więcej.Do tego fejm bo to lokal w Łodzi się wyremontował (debile nawet ulotki z lokalu w tym śmietniku zostawili) xd

Fejk.
Po pierwsze:
Nie widać żeby coś wyrzucali z samochodu.
PO drugie:
Zachowania godowe Coracias garrulus jak większości ptaków odbywają się wiosną, a nie jesienią.
Po pierwsze:
Nie widać żeby coś wyrzucali z samochodu.
PO drugie:
Zachowania godowe Coracias garrulus jak większości ptaków odbywają się wiosną, a nie jesienią.

KlinikaAborcyjna napisał/a:
up
jeśli kara ma być surowa to ja tam proponuję rozstrzelać ich pokazowo na rynku w mieście, a w praktyce to dostaną 500 pln mandatu i będą się śmiać![]()
To bym wolał wywieźć na wysypisko. U mnie cena takiej mieszanki to 140zł/tona i wtedy można się śmiać. Tak samo wywoziłem całego busa plastików, zderzaki i inne pierdoły. Zapłaciłem nieco ponad 40zł.. Ja bym proponował pręgierz bo najczęściej nic tak nie kara jak wstyd. Dopiero w ramach recydywy można by pomyśleć o czymś więcej

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie