Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
j................a 2018-09-01, 12:58 1
to sie bardziej nadaje na wioche niz na sadistica
Zgłoś
Halman 2018-09-01, 13:01 3
jest numer blachy więc po co ten filmik tutaj?
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2018-09-01, 13:10 36
HAL9000/2 napisał/a:

jest numer blachy więc po co ten filmik tutaj?

Fakt może film nie nadaje się na harda ale niech wejdzie na główną może paru zj🤬ych sadoli pomyśli i nie wyp🤬oli śmieci do lasu.
Mam nadzieję że grzywna będzie przynajmniej na 3000 pln, wtedy drugi raz wezmą i zamówią kontener na śmieci bo nie będą chcieli płacić 20 razy więcej jak za legalny wywóz.

podpis użytkownika

Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.

Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Zgłoś
mygyry 2018-09-01, 13:15 83
@up kary powinny się zaczynać od 30 000 a nie 3000, to jest działanie z premedytacją i na dużą skale, jak by im taką karę doj🤬i to by jeszcze wnuki pamiętały
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2018-09-01, 13:20 7
up
jeśli kara ma być surowa to ja tam proponuję rozstrzelać ich pokazowo na rynku w mieście, a w praktyce to dostaną 500 pln mandatu i będą się śmiać

podpis użytkownika

Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.

Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Zgłoś
BanujNasNieMichalka 2018-09-01, 13:24 11
Przecież to wystarczy pod blok podjechać i wyj🤬 komuś do śmietnika jak już tak ktoś żydzi to 150 zł..
Zgłoś
mygyry 2018-09-01, 13:54 22
Ale jeszcze jest druga strona medalu jak pok🤬ione są przepisy komunalne. Otóż kilka lat temu wykańczałem mieszkanie w którym później mieszkałem, popakowałem kilka worków odpadów, wsadziłem w auto i zawiozłem do miejscowego oddziału komunalnego tam mnie odesłali mówiąc, że nie jestem zameldowany w gminie to oni odebrać nie mogą i za c🤬ja nawet za kasę nie chcieli, myślę ok podjadę na śmietnisko, zajechałem na miejsce podchodzę do okienka i tłumaczę co i jak a tam babsko też mówi, że ni c🤬ja nie odbiorą, bo nie jestem mieszkańcem ich obrębu i c🤬j nie ważne, że chce zapłacić i zameldowany jestem daleko i nie wybieram się w tamtym kierunku, po prostu nie i c🤬j.
Nie wiem jak teraz, ale jeżeli nadal to jest tak poj🤬e to niech sami sobie pogratulują, że później takie wieśniaki kombinują, gdzie by te śmieci wyp🤬olić, bo nawet odpłatnie nie było opcji.
(Ostatecznie wziąłem dowód od znajomego i "na niego" oddałem ten syf)
Zgłoś
freddy.krueger 2018-09-01, 14:31 1
rozstrzelać w p🤬du a nie się w kary pieniężne bawić !!!!!!

podpis użytkownika

Raz dwa Freddy już cie ma ,trzy cztery zaraz w drzwi uderzy, pięć sześć krzyż ze sobą nieś ,siedem osiem myśl o swoim losie , dziewięć dziesięć nie dla Ciebie sen ...
Zgłoś
S................8 2018-09-01, 15:03 8
Wysprzątać teraz cały las i kosztami obciążyć tych szmaciarzy. Do tego jeszcze wysoka grzywna, coś w okolicach 50 tysięcy zł.
Zgłoś
Wiewór 2018-09-01, 16:00
Dzień jak co dzień na prowincji w Republice cebulowej pseudo demokratycznej.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
e................l 2018-09-01, 16:04
to doj🤬eś dzisiaj ekoloszkom, pewnie nocka będzie zarwana
a mężuś będzie musiał sobie sam walić konia
Zgłoś
banerr 2018-09-01, 16:04 3
@ mygyry
K🤬a takie są problemy słoja. Zamelduj się i płać podatki w mieście w którym mieszkasz.
Po drugie zawsze można zamówić pojemnik na odpady budowlane, zapłacić i potem zgłosić odbiór. Ale widać, że z ciebie niezły Janusz.
Zgłoś
Lysack 2018-09-01, 16:04 7
mygyry -> mam podobne doświadczenia z wywozem odpadów.

Po remoncie została mi mniej więcej jedna płyta g-k w kawałkach. Do tego miałem parę worków śmieci niekwalifikujących się do selektywnej zbiórki odpadów - worek gruzu, resztki zapraw i farb, guma, trochę szyb. Na wysypisku nie chcieli przyjąć, bo odpady z remontu przyjmują tylko podstawiając kontener - zaproponowali cenę 700zł.

Resztki stopniowo wrzucałem do odpadów komunalnych, największy kawałek g-k i karnisz z pcv stoją od roku w śmietniku.

baner -> wyprowadź się najpierw od rodziców, żeby podejmować kwestie meldunku. Nikt normalny nie melduje się w nowym miejscu przed faktycznym zamieszkaniem w nim. Inna sprawa, że kupując mieszkanie w innym mieście nie masz w nim meldunku, więc wyjaśnij nam jak zgodnie z przepisami oddać odpady? Nie wiem czy akceptują akt notarialny, bo mi wspominali, że mogą tylko przyjąć na podstawie zameldowania w ich rejonie.
Zgłoś
Wiewór 2018-09-01, 16:09 1
@up o k🤬a 700 zł!!!! Ja p🤬le. Co za c🤬je, że nie przyjadą za darmo!!!!
Jak się k🤬a robi remont to się takie rzeczy wlicza do kosztorysu.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie