Stworzę temat, co mi tam. Na Sadolu siedzę od roku, biernie wszystkiego się przyglądam... Od żartów BongMana po napinki gimbów. Wrzucam foty pozostałości po moim (ojca) jakże pięknym samochodzie. Wymusiłem pierwszeństwo(wiem k🤬a, wy jesteście mistrzami kierownicy w swoich BMW). Prawko odebrałem w poniedziałek a auto skasowałem w piątek. Żeby tego było mało "nadwyrężyłem" lekko nowego Peugeota Partnera (nówka z salonu, 60 km przebiegu). W sumie to on skasował mnie. Obyło się bez ofiar z racji tego, że nikogo nie było pod klubem.
Jednym słowem
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
Za przyznanie się do winy - piwo. Tylko nie prowadź po piwie. A, sorrki przecież teraz nie masz czego prowadzić.
konto usunięte
2014-01-20, 20:47
Byłbyś większym kozakiem, jak byś wrzucił to zdjęcie po kolizji z sześcioma ludkami z Kamienia Pomorskiego, a tak....jesteś Bongmanem (choć on ma Multiple)
""nadwyrężyłem" lekko"
Chciałbym to zobaczyć jak wygląda Peugeot.
@up - ma pewnie obtarty zderzak.
Ja po ponad roku spowodowałem wypadek nie zauważyłem skody z lewej strony wyjechałem zachamowałem i po chwili straciłem zderzak ale wpakowałem go do bagażnika i pojechałem po domu , a skoda straciła zderzak felgę drążek stabilizacyjny wachacz błotnik lampe drzwi i tylny zderzak i ogólnie strefa zgniotu sie zgniotła o jakieś pare cm ale pojechała na lawecie
konto usunięte
2014-01-20, 21:02
konto usunięte
2014-01-20, 21:07
konto usunięte
2014-01-20, 21:28
konto usunięte
2014-01-20, 21:46
konto usunięte
2014-01-20, 22:18
Ja wychodzę z założenia, że z jedna stłuczka w życiu czy to z naszej czy nie naszej winy nie jest zła po uczy pokory. Jeśli z naszej winy i potrafimy się przed sobą przyznać do błędu, który popełniliśmy to jest szansa, że będzie to lekcja, która zostanie w pamięci. Jeśli nie z naszej winy to wydarzenie to przypomni nam o tym, że nawet robiąc wszystko poprawnie możemy stać się mimowolnym uczestnikiem stłuczki lub wypadku.
"Oczy trzeba mieć nawet w dupie" - jak mawiał mój instruktor.
Osobom, które spowodowały wypadek w pierwszym tygodniu od zdania prawa jazdy powinni dożywotnio zabierać ten dokument. Komunikacją miejską dupę wozić do końca życia a nie ludziom samochody rozbijać.