Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:42
Piękny uniacz.
konto usunięte • 2014-01-20, 20:45
Stworzę temat, co mi tam. Na Sadolu siedzę od roku, biernie wszystkiego się przyglądam... Od żartów BongMana po napinki gimbów. Wrzucam foty pozostałości po moim (ojca) jakże pięknym samochodzie. Wymusiłem pierwszeństwo(wiem k🤬a, wy jesteście mistrzami kierownicy w swoich BMW). Prawko odebrałem w poniedziałek a auto skasowałem w piątek. Żeby tego było mało "nadwyrężyłem" lekko nowego Peugeota Partnera (nówka z salonu, 60 km przebiegu). W sumie to on skasował mnie. Obyło się bez ofiar z racji tego, że nikogo nie było pod klubem.

Jednym słowem
Zgłoś
GloomyUndertaker 2014-01-20, 20:47 111
Za przyznanie się do winy - piwo. Tylko nie prowadź po piwie. A, sorrki przecież teraz nie masz czego prowadzić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-20, 20:47
Byłbyś większym kozakiem, jak byś wrzucił to zdjęcie po kolizji z sześcioma ludkami z Kamienia Pomorskiego, a tak....jesteś Bongmanem (choć on ma Multiple)
Zgłoś
Madroxx 2014-01-20, 20:53
""nadwyrężyłem" lekko"

Chciałbym to zobaczyć jak wygląda Peugeot.
Zgłoś
Saute 2014-01-20, 20:55 4
@up - ma pewnie obtarty zderzak.
Zgłoś
Jackofspam 2014-01-20, 21:01
Ja po ponad roku spowodowałem wypadek nie zauważyłem skody z lewej strony wyjechałem zachamowałem i po chwili straciłem zderzak ale wpakowałem go do bagażnika i pojechałem po domu , a skoda straciła zderzak felgę drążek stabilizacyjny wachacz błotnik lampe drzwi i tylny zderzak i ogólnie strefa zgniotu sie zgniotła o jakieś pare cm ale pojechała na lawecie
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-20, 21:02 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-20, 21:07 13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Moby_Dick 2014-01-20, 21:07 57
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-20, 21:28 2
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-20, 21:46
Zgłoś
las84500 2014-01-20, 22:08 2
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-20, 22:18 22
Zgłoś
las84500 2014-01-20, 22:27 3
Ja wychodzę z założenia, że z jedna stłuczka w życiu czy to z naszej czy nie naszej winy nie jest zła po uczy pokory. Jeśli z naszej winy i potrafimy się przed sobą przyznać do błędu, który popełniliśmy to jest szansa, że będzie to lekcja, która zostanie w pamięci. Jeśli nie z naszej winy to wydarzenie to przypomni nam o tym, że nawet robiąc wszystko poprawnie możemy stać się mimowolnym uczestnikiem stłuczki lub wypadku.
"Oczy trzeba mieć nawet w dupie" - jak mawiał mój instruktor.
Zgłoś
ChybaTy1 2014-01-20, 22:29 8
Osobom, które spowodowały wypadek w pierwszym tygodniu od zdania prawa jazdy powinni dożywotnio zabierać ten dokument. Komunikacją miejską dupę wozić do końca życia a nie ludziom samochody rozbijać.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem