Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nowynick 2014-03-11, 8:55 13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
maki1981 2014-03-11, 9:38 3
Ja to nazywam odszkodowaniem za przychodzenie do pracy. Na szczęście mam pracę biurkową i przez cały dzień sobie dorabiam na projektowaniu i co najśmieszniejsze wypłaty mam 2800 na rękę i tyle samo jestem w stanie dorobić w godzinach pracy wypełniając wszystkie obowiązki służbowe. Więc nie pier...cie tylko kombinujcie bo da się godziwie żyć.
Zgłoś
Tafariel 2014-03-11, 9:47 19
@up- no tak bo skoro tobie dobrze to i każdemu na pewno też dobrze... Różnie w życiu bywa i nie każdy może dupę za biurkiem grzać.
Zgłoś
Aldous 2014-03-11, 15:02 12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Leouch 2014-03-11, 19:39 1
ja na moje 1200 nie narzekam. Ale trzeba bylo robic magista a nie chlac piwsko
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-11, 19:39 1
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-11, 19:44 5
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-11, 19:53
[up] Nie powiedziałem że bieduje, napisałem tylko jak to wygląda przeważnie
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-11, 19:54 1
To jak nazwać każdego pracującego, któremu przedłużają co miesiąc umowę?
Zgłoś
El Caudillo 2014-03-11, 20:57
@up to jest system Sy(zy)f to sam gówno od nowa nie siedź tu ślij CV gdzie się da albo wyjedź nie wiem co (pewnie pisałeś o sobie). Nie trać czasu na takie gówno nic innego Ci poradzić nie mogę.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-11, 21:43
Do roboty, a nie narzekać. Mogę kogoś na staż przyjąć za 1800 powiedzmy, ale robota na 20h nawet
Zgłoś
ye-baka 2014-03-11, 22:10
Zasuwać czeba.
Zgłoś
typo 2014-03-11, 23:21
Niestety początkowe stawki w Polsce są bardzo niskie jeszcze. Chciałbym oferować wyższe umowy swoim nowym pracownikom, próbuję to wynegocjować u szefa (korporacja), ale średnio daje radę. Ostatnio stworzyliśmy jakiś sensowny program bonusowy z managerem projektu i szef zaakceptował. Zawsze to kilka stówek ekstra.

Plus jest taki, że mamy coraz więcej kumatych ludzi, coraz więcej osób stawia na realne umiejętności, a nie marnowanie czasu na wykładach. Lepiej porzadnie nauczyć się dwóch języków - angielski + jakiś jeszcze. Do tego jakieś kursy IT (certyfikowane np. Cisco) i można naprawdę zarabiać pieniądze na przyzwoitym poziomie po kilku latach doświadczenia. Na servicedesku po 2-3 latach można te 3-4k wyciągnąć, a jak ktoś bardzo bystry to i więcej.
Zgłoś
odbytniczek 2014-03-11, 23:43
a jak kos ma tygodniowke i go stac na wszystko zawsze??
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem