👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:15

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jakie samochody trzeba posiadać aby być szczęśliwym?
Polo mi styka
Polo mi styka

Cytat:
Świetne, korwinowcy nie zrozumieją
Śmiej się, póki możesz.
To twoje ostatnie dni na zasiłku, leniu.
SadystycznyRoman
Znowu ta szczurowata zakłamana morda.
yoyoyo
Nigdy nie byłem na zasiłku, pracuję dłużej od ciebie.
Znowu ta szczurowata zakłamana morda.
yoyoyo
Nigdy nie byłem na zasiłku, pracuję dłużej od ciebie.

Cytat:
yoyoyo
Nigdy nie byłem na zasiłku
I właśnie chyba stąd w tobie tyle jadu.
yoyoyo
ja w przeciwieństwie do wyborców KNP nie chcę wieszać mitycznych lewaków, to, że nie popieram idiotów nie oznacza plucia jadem.
ja w przeciwieństwie do wyborców KNP nie chcę wieszać mitycznych lewaków, to, że nie popieram idiotów nie oznacza plucia jadem.
mrauuu napisał/a:
Maria Curie się w grobie przewraca
ulifont napisał/a:
mrauuu
szkoda, że nie korwin
ulifont napisał/a:
yoyoyo
ulifont napisał/a:
yoyoyo
Doprawdy, trzeba być wielkim debilem by zaczynać zdania od "yoyoyo ". Naucz się polskiego patafianie szarobury

Ps. Nie czyni cię dorosłym ustawienie podwojonej wartości wieku w niniejszym portalu.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie