📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:02

laska - mosquito napisał/a:
Dwa tygodnie prawo jazdy i taka przygoda.
14 lat zajęło ci zdanie prawka?

up
Nie ważne ile czasu mu zajęło. Ważne, że już je ma i używa samochodu do tego, do czego używać go należy - dostarczania nam contentu.
Nie ważne ile czasu mu zajęło. Ważne, że już je ma i używa samochodu do tego, do czego używać go należy - dostarczania nam contentu.

Jak na początkującego kierowcę bardzo przytomna reakcja. Zero szarpania kierą, zjeżdżania do rowu lub, co gorsza, na sąsiedni pas. Fura to tylko kawał blachy, się wyklepie.
willoo napisał/a:
Jak na początkującego kierowcę bardzo przytomna reakcja. Zero szarpania kierą, zjeżdżania do rowu lub, co gorsza, na sąsiedni pas. Fura to tylko kawał blachy, się wyklepie.
Po prostu był zapatrzony w telefonik ale na nagraniu tego nie zweryfikujesz.
Niby nic ale taki strzał to rozwalone 3-4 chłodnice , zderzak , lampa , maska błotnik kij wie co jeszcze .
John-Flopp napisał/a:
Po prostu był zapatrzony w telefonik ale na nagraniu tego nie zweryfikujesz.
Panie mądraliński w takich przypadkach nawet nie pierdniesz i jest po temacie. Tutaj masz samochód który świeci z przeciwka + szarówka = szansa bliska zeru żeby zauważyć sarnę.
jechałem kiedyś z moim bratem i mieliśmy podobną sytuację, zatrzymaliśmy się a mój brat zaczął sprawdzać w internecie czy da się z tego zrobić kiełbasę, byłem w szoku, bo okazuje się że lepiej nie robić .
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie