pomyslec to bylo ponad 100lat temu, a ja nadal nie mam roweru
lohan a ja mam rower ale niestety mam 100 lat...
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...

Oni to robili ponad 100 lat temu , a pedały na BMX ( jebie mnie to , jak one się tam nazywają ) dzisiaj myślą , że są fajni .

winio09, ludzie targają struny od 5000 lat, a Twoim tokiem myślenia rozwój gitar powinien się zatrzymać właśnie tam. Pogrywam na gitarze i myślę, że jestem fajny więc sp🤬alaj.
To, że 100 lat temu Twój dziadek jeździł na Twojej babce szczać do lasu, a Ty już tego nie robisz nie jest dość mocnym argumentem, żeby się odgryźć, bo właśnie wjechałeś na ambicje prawdopodobnie wszystkim, którzy przeczytali Twoje wywody.
To, że 100 lat temu Twój dziadek jeździł na Twojej babce szczać do lasu, a Ty już tego nie robisz nie jest dość mocnym argumentem, żeby się odgryźć, bo właśnie wjechałeś na ambicje prawdopodobnie wszystkim, którzy przeczytali Twoje wywody.

To mi wygląda na czarno-białą wersję Jackass'a i nawet liliput jest

Cytat:
Oni to robili ponad 100 lat temu , a pedały na BMX ( jebie mnie to , jak one się tam nazywają ) dzisiaj myślą , że są fajni .
Polmozgi bez zajawki napinają sie w necie, odkąd powstał, i dalej myślą ze sa fajni.
Goscie sa niezli, a najlepsze ze napieraja w garniturach

jacuch123 napisał/a:
To, że 100 lat temu Twój dziadek jeździł na Twojej babce szczać do lasu, a Ty już tego nie robisz nie jest dość mocnym argumentem
Pojechałeś mi po babce , mało tego , po nieżyjącej babce . KOZAK !

Przyznaję rację , jeśli chodzi o całą reszte

smutne jest to że 100 lat temu kręcili filmiki lepszej jakości niż dzisiaj :<
@lohan
Nic prostszego. Kup sobie.
Nic prostszego. Kup sobie.
podpis użytkownika
Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja!...Beheierdung das Oder die Flippenwald gersput!

wtedy sie przynajmniej jak ludzie ubierali ci "beemiksowcy" :{