Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
pierwszy raz
marna • 2013-05-15, 12:01
reakcje dzieci na nowo poznany smak

podpis użytkownika

-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Zgłoś
kzii 2013-05-17, 4:26
Czytając temat myślałem, że będą dawać smak c🤬ki albo spermy przechodniom ;x
Zgłoś
Pan_Prokurator 2013-05-17, 4:53
wolniej sie k🤬a tych bachorów nie dało puścić
Zgłoś
B................z 2013-05-17, 5:41
ale h🤬jnia wes se to na kwejk wsadz albo w dupe i wont
Zgłoś
N................a 2013-05-17, 6:33 1
noe82 napisał/a:

@ tip top

pamietaj kolego/koleżanko, winno sie tłumaczy.

za takie wypowiedzi na żywo można zarobić w pysk.

następnym razem zastanów sie dwukrotnie, zanim coś napiszesz.

wstyd

Zwariowałem.. Powoli - za brak znajomości najważniejszych dialogów w najlepszych filmach - karny k🤬s! Za ograniczanie wolności słowa na sadisticu, jakoby dzieci nie mogły być j🤬e, a do tego niesubordynację wobec władzy (na czerwono, to chyba władza..) - nie mam pojęcia, jakie kary kodeks przewiduje. Dodałbym jeszcze może, z racji późnej pory, "K🤬a, jeszcze z tymi dziećmi j🤬ymi. Nie mogę.." ale w nicku 82..
Zgłoś
puxynn 2013-05-17, 6:47
ja pamiętam jak mój młody pierwszy raz oj🤬 cytryne.
Zgłoś
D................6 2013-05-17, 6:55
łeee myślałem że dadzą dzieciom gówno do jedzenia a tu taka lipa ;/ nie ma piwa
Zgłoś
Aeze 2013-05-17, 8:16
Ja bym im dał Jalapenos

podpis użytkownika

Zgłoś
K................k 2013-05-17, 10:11
Już tak nie cytujcie i nie chwalcie się z jakiego to filmu, bo za napisanie pewnego słowa na W dostaje się warna i nikt nie zwraca uwagi na to, że to cytat chociażby z Psów.
Zgłoś
K................t 2013-05-17, 10:43 1
Te "j🤬e dzieci" kiedyś będą na was pracowały. I nie myślę tu nawet o emeryturach. Właśnie te "j🤬e dzieci" jak będziecie starzy będą was, leczyć, karmić (produkować żywność), wozić, z ich wynalazków będziecie korzystać i te "j🤬e dzieci" co niektórym będą tyłki podcierać jak się zesracie pod siebie bo ze starości już z łóżka nie będziecie umieli wstać.

Dzieci to inwestycja. Bardzo droga inwestycja, w którą trzeba włożyć mnóstwo cierpliwości, zrozumienia, czułości, miłości i oczywiście pieniędzy. Jeśli jednak o tą inwestycję zadbasz to zwrot jest wręcz nieograniczony.

Każdy kto dzieci określa jako "j🤬e" jest zwykłem LEWAKIEM !
Zgłoś
SkoQ 2013-05-17, 11:31 1
Jak trzeba być tępym żeby nie zrozumieć tego cytaty tip.top ? To cytat z filmu ,,dzień świra" w którym główny bohater przechodzi obok jakiegoś bezdomnego czy ciapatego (nie pamiętam już) któremu normalnie nic by nie dał. Ale, że siedział z dziećmi to w głowie pomyślał sobie ,,K🤬a jeszcze z tymi dziećmi j🤬ymi" bo tylko te dzieci skłoniły jego sumienie żeby rzucić tam jakąś monetą. Bohatera zwyczajnie wk🤬ia to jak reaguje jego sumienie na widok biednych dzieci.

Ale skąd możecie to wiedzieć tępe c🤬je

podpis użytkownika

Jestem windykatorem, i lubię swoją pracę. Serio.
Zgłoś
C................2 2013-05-17, 12:34
Czy was też wk🤬iają bachory wp🤬lane w każdej reklamie? Zawsze ten sam schemat 2 dzieci rodzinka i reklama jakiegoś badziewia po czym cała rodzinka radosna siedzi przy stole z bananami na twarzy. Nie wiem na kogo to działa, jakieś badania wykazują że to zachęci kupujących? Nie wiem może dla niektórych to słodkie bo chyba każdy by chciał mieć rodzinkę i pewnie bachora, ale to nie znaczy żeby na każdym kroku wp🤬lać bachory albo jeszcze niemowlaki...
Zgłoś
slavko96921 2013-05-17, 12:42 1
mogli dać k🤬a większy slowmotion

podpis użytkownika

pis jou
Zgłoś
Bridgwater88 2013-05-17, 13:26
@ up mialem to wlasnie napisac
Zgłoś