👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Podobnie reagowała córka mojego kumpla, kiedy poraz pierwszy włożyłem jej do ust... aaa zresztą nieważne.
@ tip top
pamietaj kolego/koleżanko, winno sie tłumaczy.
za takie wypowiedzi na żywo można zarobić w pysk.
następnym razem zastanów sie dwukrotnie, zanim coś napiszesz.
wstyd
pamietaj kolego/koleżanko, winno sie tłumaczy.
za takie wypowiedzi na żywo można zarobić w pysk.
następnym razem zastanów sie dwukrotnie, zanim coś napiszesz.
wstyd

rozumiem jakby wódkę czy inny spiryt dostawali ale takie coś na sadola chyba nie pasuje

super dzieciaczki !!!!!!!!!!!! Śmieszne takie xDD szczegulnie jak jedzą te swoje jedzonka hahaha XD

mrocznykacper_13 napisał/a:
mroczny kacper, mroczny szymon, a moze trwale zamroczony trywialny banan straatveger... ciekawe co by wyszło po sprawdzeniu ipsuper dzieciaczki !!!!!!!!!!!! Śmieszne takie xDD szczegulnie jak jedzą te swoje jedzonka hahaha XD
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie